絲打小心!!! 錄音曝光!銅鑼灣You Beauty 黑店脫面毛唔幫人戴眼罩 隻眼差啲盲

346 回覆
1264 Like 18 Dislike
其實宜家建議都唔會去大型多分店啲連鎖美容院,
佢地食水深賺得多先開到分店
反而啲得一間既鋪 會做得認真啲
同埋可以單次消費既美容院質素通常會好啲
但可以揀單次模式既 多數都係疫情後新開既會多啲
所以最好都係篩選返啲有證書既

利申: 有試過幾間唔同既單次
分別試唔同既機 因為間間美容院用既儀器唔一樣
同埋想試到間好既先定落黎
但大部分感覺好過以前舊式既美容院好多
靠大家一齊
條款應該無唔比
佢哋知我有錄音 我都有比返佢哋聽

所以我先仲嬲 個員工已經差
處理方式仲差
佢後尾同我講已知悉嘅意思= 知道無戴眼罩嘅事
但唔代表ok 我claim醫生費
同我玩語言藝術
因為咩事?
不過消委會表格有一項係填訂單編號
我張單唔知去咗邊
驚佢唔受理我個case

想請教下出信主要會講咩 同點處理?
Thank you
都係想要返個公道!
正常 有道歉
但唔知佢同office 點傾
最後唔認數
地產
隻眼點?快d 睇醫生啦
最後幾次會話自己移民
呢間嘢我以前都去過一次,嗰陣做緊$588全腳任脫。去完都驚咗,冇再去過。似係幫我磨皮多過脫毛
就算唔係做脫面毛一般都要戴眼罩
支持絲打推到呢間嘢上報
感覺上好似係
做得好D 囉
我去過大型個d 做,佢求其同你洗面 缷妝
感覺上好似係
做得好D 囉
我去過大型個d 做,佢求其同你洗面 缷妝
係,我都去過大型
直頭態度同樓主嗰間一樣差

第一次試做嗰陣好聲好氣
趁你除哂衫瞓喺度冇咩做到,sell到仆街
到做完佢feel到sell唔到我(我企硬冇興趣)
啲職員掉我喺房半粒鐘唔理,搵唔到人
之後出去睇皮膚分析
連大粒嗰個都sell唔到我買package
就直接串鳩我「你咁樣會成世爛面㗎喎」
我頭也不回走人,永久black list

開埋名 銅鑼灣Alyssa

要索償啦,有冇長d既錄音版本?一開波已鬧緊交
如果只計個員工講野語氣,佢9/10分西

悔氣到
中国搞衰咗可以喺邊度追討
報東張先有啲用架
連登雖然膠,但一個頂十個個效果

第二有影響力就係個FB個結業group,可惜唔o岩Topic唔Post得
係喎
最鬼乞人憎
越做越求其 我後尾都無去做
搵D 單一次收費 費時煩
N年前去過而間
成日sell你買而樣買個樣
有剩facial冇做都唔會上去
幫推上報 記者朋友早晨
Btw,我幾鐘意Physical個美容部,做得幾舒服同冇Hea,但呢d…都係睇翻個員工個人操守同心情,我覺得Ok唔代表大家覺得Ok

但過程都會Sell下野,可接受,唔想買既講一句就會停,覺得舒服既主動問翻佢買就得
公道講句 一定係搵記者
哩啲你告佢 佢成個外判律師團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞