絲打小心!!! 錄音曝光!銅鑼灣You Beauty 黑店脫面毛唔幫人戴眼罩 隻眼差啲盲

346 回覆
1264 Like 18 Dislike
東張會幫你直接踩上門
報東張啦
幫推
報咗 待覆
不過樓上有師兄話間嘢係高Ling代言
而家仲係TVB藝人 唔知會唔會幫手報
開左名幫你推
You beauty 所有舖頭不嬲都係黑店,都唔明點解可以仲經營到… 十幾年前喺荃灣,喺街遇到佢哋啲sales,上咗去係咁比佢哋sell 買facial套票同產品,到而家都有陰影,唔敢再去美容院
Sell 野識用情緒勒索 會幫到你追好多數
有無介紹!?我搵梗
希望樓主對眼冇事
個員工態度都幾撚閪
間美容院事後跟進都做得好差
想用啲濕鳩treatment塞住樓主把口
啲員工咁唔專業仲想人上去做機
仲要吹到員工失蹤
呢間做facial 一樣唔掂
Sell 完你買package 之後次次個plan 唔包 乜都冇得做或者要再加錢先有得做!!
唔肯加清 就踩足你一個個鍾!
有!我搵翻之前睇中果款資料,遲d再覆你
幫手推 支持樓主
韓國Ulike,佢出過兩代,買最新果代就ok

你Google都一堆代購或直送,自己格下價先落單
依加都係,做幾耐facial 踩足你幾耐
做完見經理比佢情緒勒索一輪 先肯比你簽名走
喊哂口扮慘都見過,真係少啲定力都死
如果脫毛呢d非享受野,我suggest自己買個Portabe激光脫毛機自行做,韓國牌子都多選擇,自己做下Research可以

享受果類例如Facial,就揀間o岩既同跟開邊個就盡量搵果個,唔好轉黎轉去

我以前覺得Physical既美容部Ok,不過佢轉左其他公司我跟埋轉場
呢個Post都有排推樓主,不停推重覆都悶

不如傾下美容野,一來幫推,二黎冇咁悶
冇政府?
報東張啦
首先態度又差,美容呢行比佢地搞彎哂
順帶一提 dermes都係垃圾
見字咪撚去
做facial,好多時想純relax唔想痛,叫佢唔駛除暗瘡,但有時佢會技癢話,X生,有d多不如我幫你清下好冇?

一順口答好就中招,男人都會怕痛
用咗高ling 代言好多年
唔知佢地有咩關係
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞