絲打小心!!! 錄音曝光!銅鑼灣You Beauty 黑店脫面毛唔幫人戴眼罩 隻眼差啲盲

346 回覆
1264 Like 18 Dislike
CS真好做
係呀 好彩偷偷錄音保障自己 如果唔係間房得兩個人 到時口同鼻拗
on9 洗牙盞燈殘住都會比眼罩戴啦
我之前脫毛都試過 成日話部機壞左無得book
之後我鬧過佢哋一次
部機就再無壞過 你話有冇咁岩?
都唔知點解仲開到咁多分店
原來有咁多苦主
真係好賤 服務專業又差 又無效果 又貴
多謝大家
要推比更多絲打見到 唔好中伏
戴咗眼罩都勁光(好似燒銲的火花咁),唔戴完全是想整盲人
push
我做個時都有戴 但佢打唇毛個時都係會覺得光一光咁。咁係咪冇問題? 定係要自備個勁啲嘅眼罩
推呀推到佢哋執粒
所以真係唔怪得啲人返曬大陸做美容植髮

香港零售業根本係自己整死自己
唔知,我打嘴唇時都勁光好鬼驚
好奇問:香港美容係咪一間良心店都冇?
咁撚仆街
唔多唔少同管理方式有關
例如健身狗
佢地份工就係日日畀上頭屌老母捽數
咁佢一定係發洩响份工度
本身d怨氣係傳黎傳去
我都係 每次打都係光嘅。睇完呢個po好驚
多謝大家關心件事仲有後續
上次講到同經理投訴個員工
之後當值經理代員工講對唔住

返到屋企我眼睛唔舒服 就whatsapp佢哋講
佢哋就話幫我安排見佢哋醫生一開始我唔肯
因為我覺得醫生都係佢哋公司員工 出佢哋糧 唔夠中立
我表示要出去第三方診所睇叫佢哋claim
到時睇結果再決定點處理

陳經理問完公司話okay
不過因為公司要做個記錄
所以出去睇之前 要見一見公司醫生先
陳經理就叫我幫幫手 我就上咗去見醫生

醫生叫Dr Li 全程又係勁趕時間面診
只係問我有咩唔舒服
但無幫我睇過隻眼(有錄音 少長 有需要再po)
過程係咁話好小事
唔係直接照到眼我即刻屌柒佢
:直接照就盲咗 你下下咁樣比較唔洗講
之後佢扮死狗話唔係

問題來了 之後禮拜一寫字樓覆返我
佢話無應承過 同埋醫生睇完話無事
唔會支付我睇醫生費用
即是呃我!

一次性收費嗰啲好似好啲
啲員工唔使hard sell冇咁大壓力
對個客態度都好啲

不過都唔夠膽講100%
純粹自己做過正正常常
其實係咪可以搵律師告…佢擺明想扮無嘢
香港美容院10間有20間都係仆街嚟
支持上東張 唔好俾啲美容狗咁串
眼罩呢樣原來咁大問題之前去過兩間做激光打斑,都冇呢個設備,只係靠自己合眼同埋美容師隻手擋,諗落都幾牙煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞