絲打小心!!! 錄音曝光!銅鑼灣You Beauty 黑店脫面毛唔幫人戴眼罩 隻眼差啲盲

346 回覆
1264 Like 18 Dislike
其實用激光係有regulation要拎牌,唔知條友有冇拎
同埋有讀過u都知,一用激光就一定要載防激光眼鏡
開名正皮
我都係咁諗 我講嘅嘢都係事實 有圖有錄音

不過報警同警察講咩呢?美容院好似係職業操守問題 定有邊條罪?
Yes 因為多數都係靠熟客仔介紹
起碼訓係到個兩個鐘唔會轟炸你 做得開心啲
美容院真係唔閪佢地唔得
以前我都好好禮貌 就係咁比佢地sell到買左好多plan
佢地又sell成個鐘. 唔比走
當你mark低你洗左幾多次果陣真係覺得自己成條水魚咁
依加真係等佢講完就直接黑面問佢你講完啦可? 簽得走未?我趕時間一係下次先簽 啲顧問唔理既話我就會起身走人
已經唔再比面佢地
基本上唔洗同佢地講你冇錢買 試過近月尾果陣同美容院講話成星期得番100蚊洗都叫我照買比住50蚊訂先 諗起都想笑
如果怕羞唔敢發老脾真係叫朋友電話比你/搵男朋友/朋友接你走
最後得番幾次真係當跌撚左錢算 唔好再去
幫你推
扮訓又好,話自己冇錢信用卡都冇埋又得,總之唔洗點俾反應佢地
咪就係
我同你又無冤無仇
入嚟比錢受氣
做錯咗仲咁理直氣壯

而家無咩事 但都想睇下求安心
同埋覺得件事唔應該咁樣算
多謝咁多位意見對佢地好人少少真係係咁比佢哋hard sell到一個點以後唔敢
唔想做 聽聞佢之後同公司發脾氣 曠工
理論上如果laser 好似有監管

有機會犯規
其實都幾諷刺
佢地心態似係你洗哂啲錢係美容院得啦
其他地方唔洗洗咁
好衰 比咁多錢最後無用
有冇同佢哋反映定點樣?
幫推
都係you beauty?

我試過黑面無反應 佢死死地氣出返去
你要firm d 呢啲位唔好做好人
如果唔係蝕底係你
我都唔係話好好服務
我只係想正正常常
但而家係安全問題 係差
係呀,衰心軟覺得唔回應人好似好冇禮貌咁,但換黎一次又一次hard sell,係咁被打擊依度皮膚差果度皮膚差….
希望樓主冇事
佢地只係一堆sales
service只係其次,拿拿林做完踢你走啦緊係
唔覺得佢有
同埋坊間應該好多都只係普通美容師做 無牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞