上古卷軸ONLINE 黃金版Steam 半價史低

363 回覆
4 Like 6 Dislike
今日玩玩下夜刃, 見到有個雙持聖騎,心思思想重練

開多一隻角咪得

開多一隻角咪得

要星期三先再可以玩

開多一隻角咪得

要星期三先再可以玩

點解啊?

開多一隻角咪得

呢隻驚練分身好易
最近玩番
可以加我一齊打dungeon @ tar plantir
隻game一出就玩,個陣重係比月費 玩左一年就停左冇玩,之前重係verteran level,依家轉左cp level,重新pick up緊隻game
最近玩番
隻game一出就玩,個陣重係比月費 玩左一年就停左冇玩,之前重係verteran level,依家轉左cp level,重新pick up緊隻game

最近玩番

想問下依家dragon knight tank d技點玩
d招效果唔同哂,係咪都係必配taunt
最近玩番

我用呢d

Slot 1: Pierce Armor Slot 1: Inner Beast
Slot 2: Absorb Magic Slot 2: Chocking Talons
Slot 3: Heroic Slash Slot 3: Unrelenting Grip
Slot 4: Igneous Shield Slot 4: Volatile Armor
Slot 5: Green dragon blood Slot 5: deep breath
Ultimate: Aggressive Warhorn Shield discipline
最近玩番

dk tank 套裝可以揀torug pact,plague doctor,Alkosh,Tava Favor,Ebon,Green pact等等,揀兩套各5件再搭兩件monster,推薦Bloodspawn
常打野團副本ebon+plague doctor係唔錯嘅選擇

武器依舊劍盾

技能方面龍血黑曜石盾都係必帶,inner rage 同Pierce armor 都係用黎taunt,正副手各放一個夠
其他技能比如Grip可以拉怪黎身邊坦都幾有用
有冇啲實用UI又冇同繁中插件沖突介紹下
有晨風dlc嘅朋友仲唔快d去偷野賺錢
有冇啲實用UI又冇同繁中插件沖突介紹下

alphagear
Advanced UI
advanced filter
harvest 系列
combat metrics
等等

有無話邊度多野偷啲
依家剩係會係vvardenfell 啲inn 度偷下40蚊 100蚊既野

有無話邊度多野偷啲
依家剩係會係vvardenfell 啲inn 度偷下40蚊 100蚊既野

keep住偷
目標係偷到紫色嘅風格書
一張賣25k-35k
有tg群未?

有無話邊度多野偷啲

keep住偷
目標係偷到紫色嘅風格書
一張賣25k-35k

佢rarity 係跟我CP定係我legerdemain既lvl ?

25k 咪賺到fap fap

有無話邊度多野偷啲

keep住偷
目標係偷到紫色嘅風格書
一張賣25k-35k

佢rarity 係跟我CP定係我legerdemain既lvl ?

我諗係後者
一個npc 可以偷3次,第3次出貨機會最大
如有賊會同黑兄dlc建議練下呢兩條技能樹先,會有效率好多

有無話邊度多野偷啲

keep住偷
目標係偷到紫色嘅風格書
一張賣25k-35k

我諗係後者

依家我玩緊晨風包, 如果我想玩埋黃金版既DLC
係買會員最抵玩? 一個月內玩唔玩得晒
唔想比錢買個會員

btw 講起skill points, 我想問如果我想reset 既話係咪得crowns store 道具先得?

有無話邊度多野偷啲

keep住偷
目標係偷到紫色嘅風格書
一張賣25k-35k

我諗係後者

依家我玩緊晨風包, 如果我想玩埋黃金版既DLC
係買會員最抵玩? 一個月內玩唔玩得晒
唔想比錢買咁多個月會員

btw 講起skill points, 我想問如果我想reset 既話係咪得crowns store 道具先得?
btw 原來係pickpocket 好啲 ?
我玩左咁耐每日都係去npc屋企偷backpack 偷trunk
黄金包其實係邊4個DLC
https://elderscrollsonline.info/guides/how-to-reset-skills-and-attributes-in-eso
搵到respec 既方法啦
原來用gold 就得 實在太好
https://elderscrollsonline.info/guides/how-to-reset-skills-and-attributes-in-eso

你練錯招

你練錯招

唔係啊 只係我諗緊會唔會要收費道具先可以respec
所以有啲optional 既skills line 未敢assign 住
好似legerdemain 呢啲咁
因為怕後期skill points 唔夠用(?) 其實會唔會有呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞