上古卷軸ONLINE 黃金版Steam 半價史低

363 回覆
4 Like 6 Dislike

首抽都唔知笑定喊好

歐洲人

但我想要時裝多D

好後悔我拎左個500 crowns 去抽獎
得個dwemer 眼鏡
早知直接買個desert 時裝

副眼鏡好核突

首抽都唔知笑定喊好

歐洲人

但我想要時裝多D

得個dwemer 眼鏡

副眼鏡好核突

不過算啦

首抽都唔知笑定喊好

歐洲人

但我想要時裝多D

得個dwemer 眼鏡

有早知冇乞兒
依家長玩高精法法,8lv
冇電腦枱打機玩一陣條腰要斷

利申要坐地下玩

利申要坐地下玩

1. @Mouth_Explosion
2. @Recxc
3. @Unspeakablehorror (屌唔記得)
4. @LordMasterT
5. @Tar Plantir

利申要坐地下玩

我都係玩高精法法 等我又影相先

發現lv愈高拎既裝 好似愈黎愈靚咁
(仲意外地襯呢個好核突既Dwemer 眼鏡

利申要坐地下玩

高精法法

利申要坐地下玩

高精法法

幾時黎carry大家

利申要坐地下玩

高精法法

幾時黎carry大家

普通副本我冇問題呀
玩既野係唔係同gw2差唔多?
玩既野係唔係同gw2差唔多?

冇玩過gw2
不過都係傳統mmorpg有嘅野
頭先加我(Unspeakablehorror)果位巴打 sor呀 , 我頭先打緊副本, 趕住食飯應你唔到

Btw 耐力系夜刃 應該打邊個副本拎套裝
撘單問一問....

好似呢個Pack 仲抵~~

http://store.steampowered.com/app/306130/The_Elder_Scrolls_Online_Tamriel_Unlimited/

但係未詳細睇同黃金版有咩分別..???
有冇人玩xbox eso?
頭先加我(Unspeakablehorror)果位巴打 sor呀 , 我頭先打緊副本, 趕住食飯應你唔到

入門: Kra'gh , spriggan, hunding rage
撘單問一問....

http://store.steampowered.com/app/306130/The_Elder_Scrolls_Online_Tamriel_Unlimited/

The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited™
呢個係base game
黃金版係base game+4個DLC
撘單問一問....

呢個叫本體

入門: Kra'gh , spriggan, hunding rage

spriggan 3件飾品+兩件細裝eg 腰手
其他搵人幫你打5件hunding rage
唔同陣營都可以組隊?
我都係高精warden但先得5lv
唔同陣營都可以組隊?

可以 戰場上先會打交
唔同陣營都可以組隊?

可以 戰場上先會打交

平時都係fd子,戰場冇朋友
我都係高精warden但先得5lv

Team高精
今日玩玩下夜刃, 見到有個雙持聖騎,心思思想重練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞