上古卷軸ONLINE 黃金版Steam 半價史低

363 回覆
4 Like 6 Dislike
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited係普通版??
同黃金版有咩分別?
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited係普通版??
同黃金版有咩分別?

係, Tamriel 係base game,
黃金版有多4隻重要既dlc
同黃金版有咩分別?

買錯咗
今次仆街了
同黃金版有咩分別?

買錯咗
今次仆街了

買左base game?
同黃金版有咩分別?

買錯咗
今次仆街了

同黃金版有咩分別?

買錯咗
今次仆街了

退
同黃金版有咩分別?

買錯咗
今次仆街了

退

如果買晨風Upgrade
可唔可以有齊黃金dlc嘅嘢?
同黃金版有咩分別?

買錯咗
今次仆街了

退

要額外內購dlc pack/做月費會員
dlc 副本難度一定高過普通vet
食紫色除左坦冇人會食加三圍,你碌都好少碌兩下,由其法法你企後排boss 開AOE你一下都碌出紅圈啦
法系食紫色用之前萬聖節個節日食譜,加紅加藍加回藍

打得辛苦一係坦唔識坦一係奶力低一係輸出低一係有人唔熟機制
唔會差個少少綠搞到輕鬆左

CoH三王追住黎斬 唔碌唔格擋一下訓低喎
唔食夠滾一下,miss左或者唔夠耐就慘

法師開盾硬接啦

你認真
法盾改到6秒個陣已經欲哭無淚
上雙盾好似都係一刀收皮

咪癲
依家睇返改6秒冇乜所謂 依家6秒你pvp單挑/打boss硬食 一秒都冇撚左,30秒同6秒個分別係邊 法師一個盾都夠擋大部分boss招啦 我單盾都solo 到九成世界boss

COH 除左強制定身殺個下好少真係比人秒

法師除左pvp 可以上下雙盾硬接我真係未聽過人會帶雙盾 我依家除非solo WB唔係嘅話我盾都唔帶
你個盾唔夠力係因為你藍低呀?你幾多藍呀

成年前開荒打
三十秒係減少補壓力、好啲控藍、仲有係騎寵到比夜刃打唔會仆街
當年上限CP減50加紫食物(未到萬聖節)
甲係雙子星加最大魔石
淨係幫班仆街復活都復活都燥

依家盾係用黎擋AOE擋定向高傷技(eg boss飛過黎斬黎個下)
冇人會理奶,因為自從spc+worm上位奶全部都玩波波自動範圍奶 奶依家主力係幫boss加debuff 同減隊友耗同加buff,爭取盡快解決隻王
出團打副本dps 開盾嘅重要性降左,但基本上都會帶招可奶可輸出嘅技,比如dk burning ember,聖騎插插插,nb汲取,sorc 激增(增傷+暴擊回血)呢d黎自保
同黃金版有咩分別?

買錯咗
今次仆街了

退

冇,晨風版同黃金版各自唔包對方嘅野

CoH三王追住黎斬 唔碌唔格擋一下訓低喎
唔食夠滾一下,miss左或者唔夠耐就慘

法師開盾硬接啦

你認真
上雙盾好似都係一刀收皮

咪癲
依家睇返改6秒冇乜所謂 依家6秒你pvp單挑/打boss硬食 一秒都冇撚左,30秒同6秒個分別係邊 法師一個盾都夠擋大部分boss招啦 我單盾都solo 到九成世界boss

法師除左pvp 可以上下雙盾硬接我真係未聽過人會帶雙盾 我依家除非solo WB唔係嘅話我盾都唔帶

成年前開荒打
甲係雙子星加最大魔石

依家盾係用黎擋AOE擋定向高傷技(eg boss飛過黎斬黎個下)
冇人會理奶,因為自從spc+worm上位奶全部都玩波波自動範圍奶 奶依家主力係幫boss加debuff 同減隊友耗同加buff,爭取盡快解決隻王
出團打副本dps 開盾嘅重要性降左,但基本上都會帶招可奶可輸出嘅技,比如dk burning ember,聖騎插插插,nb汲取,sorc 激增(增傷+暴擊回血)呢d黎自保

好撚9

法師開盾硬接啦

你認真
上雙盾好似都係一刀收皮

咪癲

成年前開荒打
甲係雙子星加最大魔石

好撚9

改左咁多次版你以前d打法唔同曬
大家唔好揀錯EU服,我地係NA服
啱啱打完個序
幾時有得換武器
法師用劍斬人好ON9
啱啱打完個序
幾時有得換武器
法師用劍斬人好ON9

偷/執/做任拎
上網搵法師build
對住d雞腸睇到人都癲
啱啱打完個序
幾時有得換武器
法師用劍斬人好ON9

偷/執/做任拎

啱啱執左
[url][PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦 https://lihkg.com/thread/364754/page/13?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
[PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦 https://lihkg.com/thread/364754/page/13?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

嬲完未
搵左好幾座城都冇盜賊公會 有咩城係有架?
搵左好幾座城都冇盜賊公會 有咩城係有架?

每張地圖主城
有冇啲咩好嘅新手教學
有冇啲咩好嘅新手教學

有咩係到問
盡量答
呢到大把新手可能都有類似問題
我有練過坦 有玩自己個night blade
然後覺得自己玩法師係最好 ,
有冇人有 magic dragon knight build guide
上網果d好多outdate
我有練過坦 有玩自己個night blade
然後覺得自己玩法師係最好 ,
有冇人有 magic dragon knight build guide
上網果d好多outdate

alcast 啦,應該最多人參考
mag dk 應該julianos + bsw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞