上古卷軸ONLINE 黃金版Steam 半價史低

363 回覆
4 Like 6 Dislike
推下
有咩build,劇情,遊戲問題都可以問下我盡量答

五花八門 d build , 識知night blade點玩耐力系

點解你地咁鍾意玩夜刃
我4隻滿lv 角法法 法聖 法龍 物龍坦 就係冇玩過夜刃
技能唔係咁熟但耐系輸出主流都係用redguard/貓人/木精呢d,武器就dual 同弓配搭,輸出靠武器技能為主
而法系就靠職業技能多d,高精黑精布萊頓呢d都係法系首選

法好鬼無聊 d 技又唔華麗
玩到lv30 無玩 轉玩近戰

呢樣真 唔明點解唔整型啲靚啲既技
普召出黎既怪柒到

咁佢召出黎個d係魔族生物黎
elderscrolls 從來都唔係ff 黑沙個d 勁華麗嘅日韓式rpg

有㗎 毀滅法杖既ult 好型
但d普通招我都覺得差d效果

因為呢隻game 技能冇cd
佢d技能動作唔會話搞到太勁咁方便你招駁招
我都買左黃金版了
我都買左黃金版了

不如留下自己id 方便大家加好友
1. @Mouth_Explosion
我都買左黃金版了

2. @Recxc
2. @Recxc
2. @Recxc
3. @Unspeakablehorror (屌唔記得
推下先
2. @Recxc
3. @Unspeakablehorror (屌唔記得

@LordMasterTi

首抽都唔知笑定喊好

首抽都唔知笑定喊好

歐洲人
想問下各位 岩岩玩
我買左黃金版+晨風
同埋有6000crowns 應該買咩好抽咩好
想問下各位 岩岩玩
我買左黃金版+晨風
同埋有6000crowns 應該買咩好抽咩好

買隻靚馬或者靚時裝
或者買15個箱玩下
買咗黃金版
D甲好似幾好J

首抽都唔知笑定喊好

歐洲人

但我想要時裝多D

首抽都唔知笑定喊好

歐洲人

但我想要時裝多D

今期得布萊頓英雄/精靈英雄似樣d
買咗黃金版
D甲好似幾好J

聽聞隻隻職都可以坦
聽聞隻隻職都可以坦

法師坦我都見過
係唔係買左Gold Edition 就可以玩?
係唔係買左Gold Edition 就可以玩?

喺ps4買過普通版玩 玩左本身自己個國家既所有任 但太多英文最後頂唔順
宜家又唔想喺pc重新黎過
其實買邊個版最好?
如果想玩海量mod
其實買邊個版最好?
如果想玩海量mod

ESO 無mod 既 唔知你指既係咪addon
據我所知PC 版就可以裝好多third party 既 addon

首抽都唔知笑定喊好

歐洲人

但我想要時裝多D

好後悔我拎左個500 crowns 去抽獎
得個dwemer 眼鏡
早知直接買個desert 時裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞