上古卷軸ONLINE 黃金版Steam 半價史低

363 回覆
4 Like 6 Dislike
諗緊玩魔法/弓手 開咩種族好

法系三本柱 高精 黑精 布萊頓
弓手 bosmer 紅衛 喵人 都唔差
如果有人想開公會就開啦我唔想做大佬唔開了

你最老屎忽都唔開

你最老屎忽都唔開

有人公測入

睇下邊個整到靚女就玩咩
周圍睇build 想整個Tanky dps DK, 用黎排副本造福世界

造福我地

咁我地即係快樂巴既世界?

(顫)

btw 快樂巴你既userid係咩
搵唔到有@Unspeakablehorror 呢個

依兩日都有巴打加到我
我要聽日先再比到id你😂太長

睇下邊個整到靚女就玩咩

online 精靈正常過單機

睇下邊個整到靚女就玩咩

online 精靈正常過單機

呢個真,唔係都唔會做高精
(一千年之後個下巴可以插死人
真係抵 岩岩開左post問 但抵唔抵玩 我ps4玩過一陣 未享受到隻game
真係抵 岩岩開左post問 但抵唔抵玩 我ps4玩過一陣 未享受到隻game

點為之抵唔抵
我買齊dlc咁濟玩就千一個鐘 ,仲未挑戰其中一個dlc嘅副本
其實隻GAME有咩吸引
諗緊買唔買好 過幾日又出DESTINY 2

睇你自己鍾唔鍾意玩mmorpg game
ESO 好玩在於佢既combat system 幾好, 唔生硬
quest 唔似傳統game 要係咁打怪搵材料 都幾有趣既
副本幾有挑戰性 啲boss 都幾型
同埋transit 唔似其他game咁要行路行到天涯海角, 有船有shrine 可以瞬移自己想去既地方
同埋有唔同alliance war同battleground, 不過我未玩pvp 所以比唔到意見你
我覺得eso 係目前最好玩既mmorpg, 劇情都好好睇
其實你可以去steam到睇下review, 睇下岩唔岩自己

btw 要買既話趁早啦, 佢個sales 應該做到聽日4:00 am 就完(唔知steam係咪)

10等建議去PVP學招加速技,低等開地圖個陣好好用
國戰不外乎兩面夾擊、埋伏殺佢老母、聲東擊西、搶人卷軸同殺人放火(?)
當然帝國城另一樣野
刷等可以去AD右下角甲蟲洞到刷,AOE下吸下血上下盾就得,仲可以拎素材整毒藥

利申:成年前既版本
剛在steam 買了
吊你成78gb cls
坦係咪無腦玩
Nightblade 打dungeon 完全鳩禁
超混亂唔知點打 d 技又delay
Dps 低到仆街
坦係咪無腦玩
Dps 低到仆街

坦要用少少腦,拉曬所怪,定期要開技重新拉
dps係講循環,eso冇cool down 所以講資源控制
通常係技能輕擊技能重擊技能輕擊咁loop
AOE 同buff 起手,然後輸出之中混搭輕擊最大化dps同重擊回藍回綠
坦係咪無腦玩
Dps 低到仆街

無裝無食物無CP = 無DPS
你玩耐夜刃定法夜刃
平時打dungeon唔夠人,見到我開始搵我一齊打,我係dk tank
@tar plantir
平時打dungeon唔夠人,見到我開始搵我一齊打,我係dk tank
@tar plantir

終於有坦fd啦

岩岩跌左落山 瓜左
坦係咪無腦玩
Dps 低到仆街

坦要用少少腦,拉曬所怪,定期要開技重新拉
dps係講循環,eso冇cool down 所以講資源控制
通常係技能輕擊技能重擊技能輕擊咁loop
AOE 同buff 起手,然後輸出之中混搭輕擊最大化dps同重擊回藍回綠

好煩 又重又輕又技又要睇資源
坦 補 係咪簡單少少無咁多鍵盤滑鼠操作
坦係咪無腦玩
Dps 低到仆街

你玩耐夜刃定法夜刃

耐夜70cp
執垃圾裝 無食野 stam 25k 到
平時打怪都有10k dps
但去到dungeon 就鳩黎 5k dps
1. @Mouth_Explosion
2. @Recxc
3. @Unspeakablehorror ( )
4. @LordMasterTi
5. @Tar Plantir
6.@andrew2333

PC版id區
坦係咪無腦玩
Dps 低到仆街

你玩耐夜刃定法夜刃

耐夜70cp
執垃圾裝 無食野 stam 25k 到
平時打怪都有10k dps
但去到dungeon 就鳩黎 5k dps

紫裝兩set、身腳重甲、其他隨意
食物紫色三隻都加最大
cp睇你用咩武
通常雙手武加弓多
DPS起手落AOE再打

卡緊個任 叫我搵件守衛甲混入城但同個商人講完野後乜都冇
個tips係
obtain and use disguise from the merchants chest
個tips係
obtain and use disguise from the merchants chest

去鍛造個到有個npc 隔離個箱到拎
或者經outlaw 潛入去
個tips係

去鍛造個到有個npc 隔離個箱到拎
或者經outlaw 潛入去

或者從後山潛入VG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞