上古卷軸ONLINE 黃金版Steam 半價史低

363 回覆
4 Like 6 Dislike
買左 今晚返去down 應該聽日有得玩
有冇話要簡乜server ?
聽朝起身就down, 不過我係steam買🤣

美服
買左 今晚返去down 應該聽日有得玩

大約玩咩架巴打 介唔介意略略講下
單機單到lv48
Stamina nightblade
有無咩group 可以join
樓主 我近排買左黎玩啊
不過我係買左晨風包 都係自己一個人好孤獨咁玩 琴日已經想開post 問有無人玩
樓主唔介意我係新手既話可以一齊玩

美服定歐服? 我玩北美服, 人多D

玩美服

加個好友, @Mouth_Explosion
差唔多封頂

https://lihkg.com/thread/364754/page/7?ref=web
Game入面打唔到中文, GAME問題, 劇情問題可以去呢個POST問

個post 睇鬼死人 講單機多
大約玩咩架巴打 介唔介意略略講下

mmorpg 有單人,四人,十二人同公共副本,pvp 有1打1決鬥、競技場搶旗佔點同最多人嘅國戰
國戰地圖好大,騎馬跑都應該要都十幾廿分鐘先行到去對角,總共三大陣營,試過五十打五十係野外打左成個鐘都仲僵持緊,亦有時連搶幾城

九個種族(每陣營3種,有個種族要另外買)四種職業(買晨風pack 多個職)
一齊玩法系大哥大High elf 加入Aldmeri Dominion
單機單到lv48

仲有兩lv 就到cp lv
隻驚cp160 先叫正式開始
不過cp 升快,300前一日十點都唔難
單機單到lv48

台仔公會/大陸仔公會
如果連登多人玩可能諗下搞唔搞個連登會
反正隻game 可以加5個會
單機單到lv48

台仔公會/大陸仔公會

新手剛起步,留名等group
單機單到lv48

台仔公會/大陸仔公會

中字
單機單到lv48

台仔公會/大陸仔公會

中字

呢位手足識野用繁中漢化

利申繁中組唯一成員
唔係啱啱出架咩咁快半價
唔係啱啱出架咩咁快半價

3年喇 6月定7月個陣3周年
今次係出quake b社全社特價
唔係啱啱出架咩咁快半價

黃金版都出左一年
唔係啱啱出架咩咁快半價

黃金版都出左一年

巴打 果500點數點花好😂
唔係啱啱出架咩咁快半價

黃金版都出左一年

隨意
一係買平時裝(好似有500點嘅時裝?)
一係買平寵物
兩者都係裝飾黎冇加成

一係就買個皇冠箱
手氣人品大爆發可能會有意外收獲
想問下steam幾廿個version應該點揀好?
morrowind係最新dlc? 如果買morrowind, 之前DLC係咪冇?
想問下steam幾廿個version應該點揀好?
morrowind係最新dlc? 如果買morrowind, 之前DLC係咪冇?

依家出左7個dlc
遲少少仲有一個
當中有3個都係增加副本同新裝嘅dlc(目前兩個+未來一個),唔太必要
晨風係資料片,有興趣玩劇情玩新職玩新地圖就可以買呢個
黃金版包含上年5個dlc最重要嘅4個dlc,對日常遊戲幾有幫助

我嘅建議係如果你有心長玩,可以買晨風,然後按自己每日遊玩時間揀做會員定內購黃金版嘅4個dlc pack

唔係成日玩到嘅可以先試下黃金版,有興趣再入晨風包

ps 做會員除左晨風咩dlc都入得
唔係啱啱出架咩咁快半價

黃金版都出左一年

隨意
一係買平寵物
兩者都係裝飾黎冇加成

一係就買個皇冠箱

明白

我玩緊虎人 , 雙持劍匕夜刃 , 好正 移植上古5個角色
唔係啱啱出架咩咁快半價

黃金版都出左一年

隨意
一係買平寵物
兩者都係裝飾黎冇加成

一係就買個皇冠箱

明白

我玩緊虎人 , 雙持劍匕夜刃 , 好正 移植上古5個角色

推下
有咩build,劇情,遊戲問題都可以問下我盡量答
推下

我玩法系未到cp level 果陣覺得法系無乜輸出又脆皮勁易死
推下

五花八門 d build , 識知night blade點玩耐力系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞