(慎入) 男人發洩文

318 回覆
1473 Like 232 Dislike
問題係男女平等呢方面得納粹德國做到

雖然係平等地殘忍,其他都有差別待遇。蒙古西征擺明有男女差別待遇

而且師兄好明顯分唔清楚 咩叫以平民做目標嘅屠殺 同 受戰爭波及的平民傷亡, 只要一有平民傷亡一律當一樣?
我係串緊佢個種0eq回覆
師兄都分唔清楚 共產黨對所有人都係戰爭狀態
唔係真係以為西南剿匪真係剿匪下話

不過我同意共產黨特別中共係利女嘅
韓戰寧願前綫死支那兵長津湖都要用青霉素醫上海妓女成為當代美談

種族民族主義只係一時
即使所有人睇種族理論唔單止經唔起推敲 只係衍生物
亦遲早俾其他更現實政治理論取代
事實上喺斯拉夫人政策上納粹黨人就無你講得咁堅定男女不留
可見征服後男女不留呢條線都係可以彈出彈入
有咩例子?
咪係,30頭一年儲到100萬完全已經有條件plan做多10年就FIRE 啦,點可能會佢咁loser心態
而且平民目標為屠殺你真係天真
原子彈唔係以平民目標為屠殺?
唔係以恐怖手段震懾敵人促降
事實上以日本為例一早炸無可炸
之所以維持咁劇烈轟炸就係為咗恐怖手段心理上戰勝日本上下
呢樣英美喺德國大轟炸都係咁 針對平民多過軍用
你以為打仗平民同軍用切割得開真係太天真
無非中戰後宣傳嗰套:錯嘅都係東條英機 日本人民都係好嘅
戰時咁講你會俾人監生打死 全部都係血債
笑唔,你聽邊啲農場文聽返嚟?

認認真真睇返2戰解密咗嘅 美軍在投放原子彈時 target selection 張list 上每個城市嘅原因 同 放棄原因, 仲有最後總統審批時再劃走幾個城市嘅原因。

如果純粹係針對平民想大量殺傷嘅話, 點解投彈前仲嘥時間精力同冒被擊落嘅風險去空投日文傳單叫平民走??

如果想針對平民大量殺傷嘅話,應該唔聲唔聲直接炸。 咁就保証可以殺得最多平民。 提早空投傳單同你聲稱嘅投彈目的係反效果喎。
「士氣/維持戰爭意志造成巨大打擊」呢啲term一早已經有
盟軍轟炸咗幾耐 使原爆先嚟派傳單
死喺原爆人數計遠遠唔及之前咁多輪死於戰略轟炸嘅人數
好心你識得少仲要跳掣
戰爭罪 美國人要過堂嘅話 點都實有人走唔甩
一年儲到100萬都呻咁柒多野

你叫我地情何以堪

利申 返緊7仔收銀
今日做野又比人屌

做乜9畀人吊?
唔原爆 你就等上岸一億總玉碎
相信你比日本人更想美國人死得支離破碎
本身呢樣野就無咩嘢好譴責 炸到日本人鬼叫條數計落划算
係美國人要立貞節牌坊而on9仔當真嗰下先好笑
問你有咩例子
明明睇幕府將軍啲囡仲係聽聽話話
點解日本會變成咁
仲有啲肥豬鍾意比女人侮辱,高踭鞋踭賓周
又係一個唔識分 “以平民作主要攻擊目標” 、 “戰爭平民附帶傷亡” 嘅例子

又係覺得有平民死傷= 以平民作為目標

蓄意忽略平民傷亡 = 以平民作為目標
(以前唔係戰爭罪行,而家係)

嘅傻仔。睇文件都中懶又鳩吹,人哋解曬密任睇,唔使驚俾人屈話盲人睇國家機密喎。 自願說服自己俾人呃,話 the rest of the world 都錯曬嘅人醫返都嘥氣。

係,一有平民傷亡都一定係故意針對的殺傷。 一定係全世界軍隊/警察都針對緊平民嚟殺傷,以打擊犯罪份子/敵人嘅氣勢。

師兄,你說的都對
太對了!! 都是人間真理
你鍾意啦❤️唔同on9仔拗
問你做乜9畀人屌呀 屌你老母

唔撚答問題
問你有咩例子啊屌你老母
又唔撚答
成個group入邊啲人好似戒酒會咁
一年儲一百萬都比女人屌?
樓主一年搵緊幾多錢先?
學你老豆咁 做神父
又贏
下下神安排
安排阿mo殘廢?
你唔妒忌下 d 二世祖??
點解呢?

再安排 日日做煩膠
成日update 無人想知呀 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞