(慎入) 男人發洩文

318 回覆
1473 Like 232 Dislike
睇彩數, 唔岩就快換無謂拖
樓主一年淨係搵20萬拉埋搵200萬嘅落水
男人無錢慘過地底泥
唔好講到買樓 買車
出街食飯睇戲 乜都係錢
連幾百蚊都請唔起條女真係唔好累人
有一次我做步兵賺幾舊水俾佢屌左一獲
話佢唔想嫁個步兵

大哥,我見無野做先做步兵當做運動,同埋d錢佢有份洗
要條女貼埋錢 有咩本錢換女
你問十條女願唔願意比條仔請
大部分點會話唔願意 想貼錢咁搞笑
換份好啲嘅工 搵多啲錢再屌西啦
九唔撚柒搭八

政府投降
同女人係街擘大隻髀 對入侵者投懷送抱撈埋一齊講
正正經經叫隻雞啦屌
雖然你有d牛頭不對馬嘴
但呢個情況係比較男權社會既情況
你支持女權咪多d機會俾有錢婆包養

男人的極大幸運在於,他不論在成年還是在小時候,必須踏上一條極為艱苦的道路,不過這是一條最可靠的道路;女人的不幸則在於被幾乎不可抗拒的誘惑包圍著;她不被要求奮發向上,只被鼓勵滑下去到達極樂。當她發覺自己被海市蜃樓愚弄時,已經為時太晚,她的力量在失敗的冒險中被耗盡。
會同條仔供樓都要有錢供先得㗎
搵萬幾兩萬 出街食dinner $4xx都比唔起
比完牙痛咁 仲話供樓
會諗將來?將來捱窮就有
女都算 男人無本事就顧掂自己先, 咪撚累人
咁無世男,得返啲女 香港咪滅亡,香港需要你依類人
一定唔會係London
出返去home counties
Horsham Ascot Guildford嗰堆
一年儲到一百萬 你點止買300呎
屯門樓儲3年+定期可full pay了
唔會 一個有錢男人take all就得
香港要人夫多妻
咁你開個post講下女人有咩煩惱囉
純粹覺得呢d煩惱根本無分男女
男定女咪又係要養家咪又要努力返工
真係咁多女人靠個樣就搵到食咩
為自己而活好過..
推條8婆去食子彈就岩
呢個世界好現實,你值幾多錢,個市場會話畀你聽。
你唔服氣咪改變囉,冇第二個辦法
二戰猶太女人:
你個仆街呃我.......

納粹德國喺2戰呢方面絕對係男女老幼都平等地殘忍對待
一二戰所謂「死一代青壯」唔知仲以為講緊女人
女人仲要執到普選權
發洩完,你諗吓可以點仲好

有邊啲不滿係最關你事

可以點解決
係咁架啦,商女不知亡國恨

史上打輸果方男既殺哂女人就安安樂樂做性奴生仔

所以人類父系基因好單一母系就極之豐富
只同意第二段

第一段九唔搭八
理由你第二段自己解釋咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞