(慎入) 男人發洩文

318 回覆
1473 Like 232 Dislike
每年儲到一百萬就算你係new york都過得好撚爽啦
香港點會過得痛苦
香港需要伊斯蘭教
唔洗同樓主認真,起一起底就知佢咩料,全部都係仇女post
依個post一開頭嗰啲全部唔洗睇,中心思想就係想話全部女人都係雞靠男人
因為樓主係廢柴來
唔好話一年儲百萬
一年儲40萬至60萬你已經過得好富足

條友on9
未見過咁高人工既人生活係痛苦返幾年工就等於人地一世人揾既錢
女人生日係慶祝一個月
其實都係男女構造唔同既問題
大多數男係理性同強壯
係多數工種上都有優勢
剩係講原始時代都係靠男人獵食
所以女人就好自然靠樣靠身材吸引異性
男女平等,嘥尻氣啦純粹係俾啲女權有藉口拎多啲著數
巴打好嬲 打到一舊舊
屌西唔一定要溝女
移民去東南亞母系社會女人揾錢男人洗
諗價錢用慣英鎊sor
港紙加返個0
邊個叫你無條件搵個叻既女仔
專業人士女仔咪一樣返工 會諗將來
同男人一齊供樓
如果你只係搵到靠你養既做女朋友
咁你都應該反省下自己
叫個雞冷靜下
同男女無關,有d人就係習慣只係睇人哋嘅好,忽略同時都係人睇你好
當你係男時你羨慕女嘅好,當你係女時你羨慕靚嘅好,當你靚時你羨慕有錢嘅好,當你有錢時你又會羨慕男嘅好

你點樣生活,更多係取決於你自己嘅心態,遠多於你同其他人嘅差距
個d你定義比你條件好嘅人,可以有同你一樣多嘅煩惱同不滿
個d你定義同你差唔多條件嘅人,總有一部分係可以比你活的滿足舒心
女人就是垃圾
咁你真係要檢討下
價值觀既解體由以前百幾年一次變幾年一次
以前係強權
但係有生之年男性每次都吃虧緊
现在的年轻人真奇怪,干嘛非得找女人?找男人不好吗?到时候就有两套房,两辆车,加上彩礼,不也有个两三百万了吗?最关键的是还可以一起找技师……

就算屋企有錢 有得做二世祖
都比人逼返工/開公司

香港真係cls
英國佬3分一扣埋稅得返幾多
分分鐘差五倍都黎緊
英國生活有冇咁好呀
樓主圈子問題,我身邊冇呢啲女仔喎
我身邊好多女仔都係自己搵錢自己儲,好多都冇男朋友添
有男朋友嘅一齊供樓供車,自己隻身移民舖路嘅都有
樓主質素唔好圈子問題,唔好以偏概全

Btw生得夠靚仔係會有女養,結論只係樓主廢,唔好拉埋其他男人落水,我身邊就有靚仔到富婆offer包養佢嘅人
1年儲到100萬你就唔洗上黎發洩啦

廢就廢,唔好講咁多

一係認命做軟皮蛇有鳩人地屌

一係發憤圖強上進

唔好係度鳩屌
靚仔都係比人屌

樓主只係因為留意開靚女所以先以為得女人可以靠樣
tiktok都大把男人係靠拍啲thirst trap片搵錢
連fol開嘅幾個外國gym撚都有開onlyfans賣相
根本唔係得女人係咁 只不過你淨係留意到咁做嘅女人
邊度嚟嘅幻覺以為靚仔冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞