日幣貶值導致「觀光客價格」存在?觀光客訂日本飯店價差3000元,達人公開省錢買法!

162 回覆
242 Like 12 Dislike
一定只坐ana jal!
jalan仲貴
個個都識同一個人
佢有冇試過喺kfc食到老鼠?
Agoda 出過事

試過去到酒店話我book 個房型係膠囊房
但我明明係book 單人房 連浴室廁所

好彩我有張日本電話卡打到電話
打過去搞咗2個幾鐘話退俾我
但要扣番膠囊房嘅收費
我屌鳩佢老母

唔會再用
呢個真 agoda 個premium
有時仲貴撚過無member嘅人
我都係

點解咁多負皮?
trip 有啲中資開既扮日資酒店,係楽天冇登記的
事實係好多人禁完預訂比左錢
但冇留意咩notification同confirmation都冇收過
就大安旨意以為自己成功book左
無論用咩平台去book酒店機票 book完之後再email一次去間野到confirm係常識
Booking.com 個level 3
每次同朋友一齊check 都貴過人
一定係中國人做嘅
就算價錢一樣
中/英menu 啲選項多數都會少過日文
所以我一定會直接攞日文menu 睇同叫野食
Trip.com預咗之後張信用卡會被盜用
jalan 係買現場付款個彈性

同穩陣

特別係温泉旅館,房型清清楚楚分開
房價包乜都清楚
日本真係官網最好
65後仲行得郁先算啦
邊間東橫
可能就貪平個少少
派間低層內園後巷房俾你
你個問題就係文中冇事先聲明,大多數店家亦冇事先聲明,然後你假設左有事先聲明,再指責其他人係正義L。
想問吓應援割喺咩情況先會收番正價?黎緊去金澤book咗同一間酒店4晚,係北陸應援割價錢。
你個問題就係文中冇事先聲明,大多數店家亦冇事先聲明,然後你假設左有事先聲明,再指責其他人係正義L。
的確有班正義L連有事先聲明都會屌喎,連登大把post都有㗎,最好嘅例子就係凍飲加錢,其實你唔洗對號入坐
的確有班正義L連有事先聲明都會屌喎,連登大把post都有㗎,最好嘅例子就係凍飲加錢,其實你唔洗對號入坐
又打稻草人。
不如你講下依個po又邊個提到過凍飲了?
又或者你講下依個po邊個發言令你覺得佢係正義撚,聲明完都屌?
agoda啲房型好多時都唔清唔楚
好撚伏
有冇人真係會經官網訂?
見唔少官網都定到貴代購網站+50~100%
好似官網3000蚊豪華雙人房,agoda booking com果D就1500~1600
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞