召喚痴線西 (255)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

佢d taste 係咪走緊小甜甜路線
唔係話一定要買名牌
三張幾野仲揀d 咁冇質感旺中feel 既衫係jm9
去日本shopping 都襯到成身葵廣咁
佢揀仔嘅taste同佢揀衫嘅taste 一樣 差
依啲款 我中學時都嫌醜同娘 唔會買
完全搞唔掂😵‍💫
佢個問題係自己係AA 其他情侶唔係AA就鍾意踩人
乜都講到係條女嘅問題

佢呢啲人根本就內心唔平衡 想搵個唔使AA但係做唔到就喺度踩其他人

跟住就借題發揮喺度想講自己有幾好幾清高
唔講真係唔知係佢
咁我明啦 想話佢扮到好與眾不同 暗讚自己係好女人
因為我見上面絲打係咁單打AA制 仲以為有咩問題
佢一定無密集恐懼症
將全部野擺上身肯定不得了
幾時有興過咁花嘅pattern
日本已經出名多靚野買 咁都可以揀咁7嘅番黎
佢介紹人買呢d 完全無參巧價值
你唔講都唔個係佢
有follow佢 睇相好精緻好似公仔
真實開live變左何太
但睇得出佢鼻有整
個鼻樑由眉心開心
好耐之前 佢有用過佢private account 係個page覆人
禁入去睇過 有佢男友d相
唔知而家仲係咪到
認同
覺得佢無咩品味
好似嗰排興咩就咩都買晒嗰個牌子
之前興charles and keith就買晒鞋 袋 銀包嚟用
我岩岩睇都嚇親。
諗咗好耐係咪佢
跟住再睇多次佢ig 啲相
明明好瘦架喎。
點解好似發漲咗咁
機場見過真人 靠佢個整容鼻認出
睇相以為candy 應該會瘦過hebe
點知仲腫、漲過hebe
係咪佢兩個閪女去interview 都蝦蝦霸霸

愛情作家KOL lovestoryhk
https://lih.kg/923575
化妝師食呢隻死貓又有啲慘 客人要求就算明知唔係最適合佢都要照做㗎啦 客人係金主又係佢big day新娘滿意開心就夠 未做到咁高姿態要客聽返化妝師嘅建議應該要點樣化
九成都係大陸啲kol公司幫佢立既人設啦
係啲大陸西先信
分分鐘係天王嫂訓練班個堆出黎
好似仲要都幾貴買左幾千蚊
吹捧
第一二張著黑色衫都顯得小小bulk唔通hebeau太瘦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞