召喚痴線西 (255)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
taste睇佢朋友同前夫就有目共睹啦
化晒妝 落晒filter都遮唔到個眼圈
佢target 師奶
好似d 屋苑商場 長期有d 勁娘賣到勁貴既衫
都有班有錢阿嬸買
其實佢係唔係俾個籍口自己翻大陸玩
係 佢比人既感覺就係咁
所以我到而家都唔太信佢有錢
我直頭覺得一早就係plan去深圳
Venus ko成個Ig 剷曬所有followers?
仲睇到喎
Sue 拍咗條有關七年婚姻
平常人咁睇 我都覺得有啲感慨

隱約記得前幾年 係痴線西 見過有絲打討論 爆過Sue同佢老公啲野
母子咁以前一年去幾十次日本乜而家搞成咁呀要北上
sor 我理解錯咗
佢點講?
sunny creamy 係咪行緊elsagate…
https://lih.kg/3707928
讀過書都講嘢1999
佢個樣好怪
佢屋企做邊行
本身都係美國籍?
對眼化到勁污糟咁
有人話係元朗鄉黑候氏
本身唔係美國籍 係攞U簽證轉pr 佢自己片有講過
屋企做鐘錶生意 個女讀完書可以唔做嘢 婚姻失敗生咗兩件養埋兩個孫讀ischool 個女可以繼續買名牌扮靚唔憂錢 一定就唔係假有錢先

前妻自己用c h着埋rtw 分享skincare明明自己cdp lamer 轉個頭叫人買韓國牌同東大門衫又係有啲柒

仲有個維他命C團 香港人係咪太有錢定太懶 你落去百佳萬寧大把維他命C 只要係堅隻隻都係一樣功效 唔使跟代購
人哋間嘢叫 阿嬤手作,唔係阿嫲
其實佢可以唔洗扮 大家一早都知佢係藍J
定係今個月搵唔夠錢比花甲買野 所以旅行只可以去深圳
之前去韓國前係咁開live話就嚟去韓國 已經安排好哂去邊做啲咩 好期待咁樣
反而今次冇乜點講去邊同做咩 以佢平時作風 會出個story問人當地有乜食同玩

係唔係之前去完韓國洗大咗 依家冇錢去旅行 平平地去深圳hea咗2個女算
Btw 買機票都會睇吓passport 有冇過期啦

佢究竟想用書面語定廣東話口語 乜撚嘢先知的
產量低都夠養家 咁不如用啲時間學吓中文先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞