召喚痴線西 (255)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
無睇開佢地 但成日見到佢地d互動大家整古大家互串 都覺得感情好
唔似各有各玩
(預左比人插)
佢而家啲片好低質 0內容
佢咁既樣又好難搵到差唔多年紀既男人埋佢單
唔係有廣告點會出片 條條片都係咁上下內容再賣廣告 唔想嘥時間睇
打到個標題長一長 博你睇唔到個[AD] 拍咗咁耐都唔會反省 條條廣告都係同一條公式 而家就算係咪廣告我都唔會再睇 嘥時間
佢生活又真係咁無聊 朋友都係得在韓kol朋友同老公嘅親友 唔係搞yt廣告片同xx團購平時就喺屋企撚下動物 短期嚟講生活幾寫意 long run就係好悶冇咩目標 所以佢都冇嘢好拍
同埋有錢仔都唔使揀佢 大把選擇
夜總會風格
成理痴左埋狗妹到嘅人
d片都愈黎愈唔好睇
鋪好晒路,今次之後實成日都去
如果係嘅話仲仆街過佢賣nft
「當地人先知嘅/本地人才知道」都正常

佢嘅對象係咪想主攻台灣人
「在地人」個字 見台灣人用多
睇封面標題都唔想㩒入去
成班人以為人哋有taste走去幫襯佢買淘寶師奶衫,雜牌手袋
佢嘅首要任務就係賺妹豬錢幫自己買H
好心佢屋企有錢 就唔好學啲kol咁出嚟cap水啦
未知堅定流
佢啲shorts/reels都真係幾creepy 尤其玩刀個條(雖然我知好耐之前流行過)
好人好姐點會條片嗯嗯啊啊又除蝴蝶結掃胸
咁佢賺呢啲水魚錢梗係唔夠佢買h 擺到明就係爸爸媽媽支付 代購衫大fail 賣下啲護膚品保健品仲好賺
違泊事件真係表現晒佢個格有幾衰
真係咁樣著出街?
啲韓國衫代購淨係用H袋
但係就水啲妹豬叫無牌袋
唔明呢D CAP水KOL PO呢D STORY有咩意思
如果你好似之前咁冇搞D咩代購團OK冇問題
當你開心SHARE
而家PO出黎就好似一巴巴打落幫襯你果D傻妹豬度咁
拿, 多謝你班傻豬俾錢我買名牌袋 你地自己用雜麥牌好啦
已經呻緊D貨滯銷 仲要PO埋D咁既野
驚死班妹豬唔知自己被人昆咁
真係幫襯呢D CAP水KOL既都要去驗智商
仲要佢根本唔係咩kol又唔係YouTuber
你話啲妹豬睇開佢哋啲片 信佢哋幕前形象
呃到去跟佢哋買野都講得通

但佢只係一個比痴線西討論到有人識嘅前妻
竟然咁都會有人比錢佢賺
草菇小姐?
新加坡嘅似吹出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞