召喚痴線西 (255)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
可能人哋賺緊錢買H拖鞋
對住minnie 你唔會咁講同一番說話

不過個jehuuuu (唔識 無睇開)
佢咁踩人係過份
相煎何太急 佢哋都同行

我自己唔會+ 唔識P圖
但有時影相同真人感覺唔一樣
真人同上鏡有啲出入我覺得好正常
啱先開一望
呢個天水圍mk妹 咁多年無變過
仲係媾緊mk仔 群成堆mk sales fd
以前有d分唔到佢同joan
嬲嬲豬
Mon post mon 得咁緊要
冇水魚落疊就講到自己只係貪玩試吓 玩完就算
冇見過有錢女冇嘢玩玩到特登飛去做代購
最近先發現啲YouTuber 已經唔只照騙,升級到片騙
點解佢地嘅真實落差可以咁大
佢地係人地啲片到簡直係照妖鏡

好似呢個Catie, 平時見佢啲片絕對唔會發現到佢原來下巴咁窄,頭髮又咁稀疏

Mira 平時個面形真係比佢呃哂,身形好似生左幾件咁

睇唔出原來呢個Liz都會有雙下巴,明明係自己啲片塊面尖到吉死人
佢成日提住自己係全職女兒,有人養、買名牌俾佢
雖然係事實,但係覺得佢刻意過龍
自己柒左就話爸爸媽媽急call 番去
mira真係好大份
到底由佢去之前提住佢朋友俾佢跟住學嘢做代購
到而家柒撚咗就話個朋友借間舖俾佢玩仲累佢蝕錢
佢朋友間舖係叫咩名

吹大咗 坦白認咗佢自己bad taste算啦
唔知ruby老公做咩
咁有米 又成日同佢周遊列國
(又唔似撈偏)
哩啲生活都幾爽
佢唔提自己屋企有錢就會俾人話30歲人仲要靠老豆老母養 一把年紀仲要養埋個孫

今年去過韓國睇 普遍街邊啲衫都唔係大平 有牌子開係xx洞大大貴 就算韓國買唔睇清楚啲都分分鐘嚟淘寶黎 東大門衫已經唔好做 前妻又唔識做 起碼你着上身件衫都要燙吓先
同人唔同命
佢爸爸媽媽做生意 冇教下佢點做架咩
定係佢真係溫室得咁緊要
以為開鋪賣衫係就咁著件衫上身就會賣得出
佢借朋友間鋪做代購 但自己開個新代購ig同WhatsApp 接客做佢朋友真慘
佢賣衫賣化妝品護膚品美容儀 全部都搵到「韓國小姐姐」拎批發價

賣咩都好 全部都係chole自己試過真係會用會著先介紹比大家~
Chole屋企好有錢 chole無野做貪玩先蝕住賣比你哋
淨係賺啲運費嚟買peach tea咋
佢可唔可以試吓合埋個口,雖然可能係牙齒影響
部medicube其實香港官網買
連埋KOL d 優惠碼
同佢係韓國買部機連運費
個價錢爭左唔夠$100
唔明點解咁多人向佢買
官網買仲有一堆sample , free gift 送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞