召喚痴線西 (255)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
佢講緊邊個
好老喎
Joann ?
唔知佢乜水
雖然佢冇開名
不過咁講嘢都幾唔得體
lm
應該都係啦
好似啲大陸網紅咁
乜撚嘢純粹覺得 你係預言家啊?
咁撚樣都唔叫咀咒人
淨係睇人哋po情侶相出嚟就估到哂人哋將來係點
勁過麥玲玲啊你
Isabella 返親香港乜屎野食影一餐 日日幾十個story驚死無人知佢果日做過咩黎

明明倫敦咁多野食咁多野玩
呢三日英國又咁難得好天加long holiday ,個個出街去旅行去chill
Isabella好似消失左咁 ,唔見佢post 出街食飯相

條港女有野食有野玩一定狂出story
睇黎真係咁慘係英國無得出街食野,娛樂都無
咁慘不如返返香港啦
唔捨得喺英國使錢就融入唔到個社會 一出街就要使錢唯有日日坐屋企 為咗做英國人要自我軟禁吓
佢係點解會認為閉氣向前趷就會以為佢瘦左 ...
微辣班人個個都好似屋企好疊水咁
佢手臂個紋身變曬形咁
昔日網路紅人jehu以大波波聞名(真係好大)
但同現任一齊之後就收山
其實佢自己都係一個月前左右結婚女人何必咁樣為難女人呢
張相又唔知執咗幾耐
呢到又咪一樣講緊Joann 假相
但我哋不嬲都知啲kol p圖㗎啦都唔係咩新鮮事,而且我哋都係話佢spread 埋啲錯誤on9女人越瘦越靚嘅思想,大家都係話佢過度p圖但從來冇人話佢醜大家都知joan底子唔係差喎
只係jehu話就話講笑但幅圖就真係mean啲咁囉
佢d婚宴相 比人tag果d真係完全另一個人咁既樣
佢自己個婚禮仲娘喎
有咁誇張咩冇左浸大陸網紅味 但都認得出啊
睇完你講,㩒左佢ig 睇,
佢蛇精女咁款嚇親
佢現任咪SAM
之前成日收收埋埋懶神秘
其實佢自己咪又係整到鬼五馬六咁
想整到JOANN P完圖咁既樣
所以先覺得人地好靚姐

佢之前都俾人爆過啦 以前肥到座山咁咪大波
都係減肥隆胸 之前邊有咁大波 塊面唔知執過幾多野
JOANN就算假相真人都絕對靚過佢啦
佢自己蛇精咁既樣 張張相相都唔同
真係唔知邊度黎既自信笑人

笑都唔緊要 我地都笑JOANN P相過火
但唔會MEAN L到話咩"今年度最開心既事"
大佬 今年過左一半都未到 你唔L好再誇D
定個人生無聊到咁 咁已經係你最開心既事
真係GET A LIFE啦
仲要自己都唔係咩新鮮蘿蔔皮 有人埋單要還神啦
以前咪又係日日攤大對波出黎 懶係真性情係度講經
jehu好似係返大陸影婚紗相
婚禮都係咁上下 正常嘅
呢條女真係正一自信撚
連詩雅單純啲….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞