召喚痴線西 (255)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
最後個句笑咗 呢度痴線西
就係全部女人係度為難女人
包括我
個樓底咁矮一睇就知唔係酒店
Oyan ex呀 唔係Christy Lai
佢有咩資格笑人joann 起碼唔p 都仲係靚女
呢件直頭醜女 薯蛋頭先生條女咁
我句女人為難女人係明明大家都係p圖但話人哋醜過佢互相之間個惡性比較勁toxic
我哋judge kol外表係基於佢哋越整越猖狂/呃自己有減肥而唔係單單已經「真係好醜」咁形容,仲要其實都係事實喎我哋話藍j50路,話suenwong人形豬同家樂仔同錢嘉樂餅印係客觀事實喎攞俾求其一個人都會agger嗰種
但joan唔係真係兩個人jehu本人先係
女人為難女人精髓在於踩低對方抬高自己,我哋淨係踩低佢哋冇嘗試令自己睇落好啲,但jehu話個心舒服哂冇容貌焦慮因為人哋同佢一樣係p圖撚,難度唔係想令自己可以站於高地咩
Sorry 形容得唔好
覺得popo 個樣好心術不正
好鬼奸
佢以前真係好肥,但都真係大波不過好矮(150左右)
以前去lkf 有同佢玩,乜都夠膽做
有冇多啲未p嘅相
所以咪話性女而家從良冇問題
都冇人係你婚禮提你以前啲黑歷史啦
好心就唔好咁L mean 係度100步笑50步
明明自己仲醜都夠膽死笑joann
仲話咩冇晒容貌焦慮 大佬 面皮幾厚先講得出
望下自己原相機未p嘅相先再出聲啦
日日係度自欺欺人
行出街有人唔靠對波認到佢先係度大言不慚啦
佢post上網嗰啲全部都係P過
我睇到呢個story先知,原來呢個係佢真樣
好多年前啦張相,人地send 畀我
直頭似嗰啲鬼片俾鬼上身嘅細路,個樣老人精咁,啱呀似佢老母條八婆
形容得好好
其實厭人問嘢on9咪唔好答囉
勁似啲西女人死都要jer住
肥過電單車依家ig啲相原來重p
雖然瘦過酸黃 但家樂仔又係到認屎認屁扮專家

忍唔住笑左屌
戴左墨鏡都唔敢正面望鏡頭 佢正面究竟係幾咁唔見得人
好似peppa pig咁永遠得側面
其實肥真喺無問題 (除左唔健康)
自己開心 頂得住其他人批評咪得
最大問題喺自欺欺人
最後嗰套係睡衣嚟嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞