咒術迴戰 (93) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
天使水撚完笑話佬去送頭之後好似冇出過場
如果係用模仿上左五條身 但係同時又開到無量空處
姐係同時用緊兩種術式?
假油都要停左一種先用到第2種 好似係
咁即係換身體應該係一次性啦
如果換身體係一次性
咁乙骨係咪可以好似魔虛羅爸爸咁叫埋里香出黎打
然黎模仿埋伏黑 召多隻魔虛羅出黎
定係隻眼大細表示緊佢興奮嘅程度,好似扯旗咁
之前虎杖打黑閃覺醒咪幾好幾熱血
依家寫埋啲咁嘅劇情 寧願佢繼續東堂同虎杖打宿狗好過
雖然唔清楚佢目的係咩,但睇落羂索係想創造一個巨大咒靈,佢一直都係想做實驗所以換不同人嘅身體去進行每一步,上六眼身可以阻止其他人妨礙自己,但六眼唔係無所不能,感覺都唔係同佢實驗相關嘅能力,佢自己上咗六眼身都冇辦法做實驗
重傷還重傷 死還死
冇講過乙骨傷重到失去意識喎
係表示緊芥狗嘅畫功
緊係要啦, 每一格都比JUMP cut出黎印goods, 一張圖印幾十萬樣野呃錢
乙骨用里香5分鐘完全連結可以無條件模仿
隨意用任何術式
姐係而家同時模仿+無下限+換腦術
利申 鳩up 解釋唔到等束縛黎解釋
入去搵高層條路好黑又有好多蠟燭,芥見都有特寫所以知
同埋對白都會知
分返清楚好 換腦係模仿 無下限係五條老屍
如果可以同時模仿 姐係無下限熔斷緊都可以用模仿黎出無下限 五條老屍is a joke
果條柒頭把聲勁難聽
右手係咩意思
有女朋友幫手吊鹽水
宿狗D底牌出哂,一次性變身、「開」,又比班學生輪左陣大米,廢左兩隻手,心臟又受損又黑閃放題、咒力量又得返一半
如果五條骨發揮到原本實力,打埋呢場應該收工
好多bug架而家模仿十影出爸爸出黎打都仲得
仲有第2件咒具 不過冇人變出黎唔知有冇得用
日下部同硝子咪講咗冇六眼用唔到無下限,就算挖對六眼出嚟裝喺乙骨度都用唔到,一定要用個身體
假油都係又可以操靈又可以反重力
所以是但
上面咪提左
乙老屍+里香+魔虛羅
應該順便食埋日車開多次庭啦
其實點打得死宿狗
係咁磨最後俾人一野世界斬收皮就有
今次啲討論多&快到38頁都未見到開post師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞