咒術迴戰 (93) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
同里香講 平時佢用左手同里香連結 今次要用右手
之前大戰一樣崩到仆街
咁下一頁同老師練功呢
仲話最壞可能係乙骨可能會冇左自己術式
永遠活係五條身體入面

dllm
老師係最強肉體術式血統

即係最壞情況係我中左六合彩頭獎
以後都冇得過返以前窮鬼嘅生活?
複製5分鐘 之後可以無限loop果5分鐘 有無限個5分鐘揸5條機
都261啦
仲有咁多咒術博士
起碼人地在生真係打贏班
係比班死磨爛磨,等柱間死左先搞屎棍

之前有人話佢反社會真係冇錯
但佢老味寫宿突然贏都算啦
咁你寫左咪算囉,唔死都死左
比人借屍還魂,做乜鳩

咁假油當初點撚解搞咁多野用獄門疆
佢話有一次係6眼未覺醒個時就殺左當代使用者
咁佢一早上6眼身咪得囉7頭
靚仔咁多 益左佢 又有錢
我深信其實係一大班人畫,芥見只果班人既筆名,而有一個主力之前係走左
講咗乙骨個模仿只可以持續5分鐘, 即係5分鐘內佢可以用曬所有術式
但5分鐘之後就得返2.5既無下限, 所以有可能5分鐘後5條骨就玩完

但你講得啱, 5分鐘完之前乙骨又可以返去自己個身到繼續, 以後5條骨就可以當係5分鐘咒具咁用
恨鐵不成鋼
因為唔咁解的話
俾人感覺係555直頭全屍都冇埋
Fans好難接受
五條悟(乙骨專用機)
佢殺高層個目的就係如果真係輸咗至少唔會好似澀谷咁。咁睇嘅話可以講佢相信自己會贏,但如果真係輸咗,至少都唔好好似當時澀谷因為自己被封印,咒術界高層就亂9咁嚟。其他嘢就交俾班學生自己發揮,腥些只要盡力打同埋幫你哋處理啲麻煩人就夠,之後就交俾你哋啦
某程度上又幾貼合佢當時喺獄門疆相信班學生嘅
好似係得佢地同鹿sir
鹿sir變左渣啦,唔記得律師係咪
可能變做肉體叫番醒靈魂
你仲覺得芥見會理你地難唔難受咩
乙骨控里香控羂索既技能黎控五條屍
睇唔明佢地對話寫咩
咩唔知咁樣5分鐘後有咩後果
鳩估如果佢跟前言 靈魂即肉體
姐係乙骨轉身後全力修補哂老屍 5分鐘後里香失效就五條復活 乙骨死/乙骨返本體?
全屍本身已經冇,但換腦呢下好cult(雖然其實夏油都係咁換法
吓 5條悟FANS從來都冇人權
wtf is this
次次改圖都實現
虎杖其實唔係都係同乙骨食同一招咩 點解可以冇事但乙骨就收撚咗皮
究竟啲術式係擺係邊到

宿狗:可能係身體(手指) 可能係靈魂
五條:術式係刻係個腦到嘅
虎仗:俾宿狗上身耐刻左係肉體到
腦花:換左個腦 但係自己同新肉體嘅術式都用到
如果五條骨再被人分屍就好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞