咒術迴戰 (93) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
芥見下下咪頭號粉絲
兩條友都死咗咁耐 仲係度講講講
乙骨已經變成了五條形狀
東堂呢個位真係後補設定既極致
開場120%茈 中間放堆烏鴉 就中茈時即時換宿老師入去就完左場
死透了
最後變咗關於怪醫秦博士劇情。5分鐘後返自己身體,開埋六眼+超強返轉術式+術式反轉(5條術式刻左入乙骨個腦=身體一部分),乙骨用虎斬擊術式反轉變縫合+操血+操糖醫返好自己身體。最最強乙骨悟誕生。
應該係五夏粉太龐大,0卷完全睇唔出佢兩個關係咁淒美
咁乙骨會點?
睇佢點樣用異於常人嘅方式嚟扭橋真係幾過癮
應該唔會,5分鐘一定係高光,但差唔多贏果陣,術式結束,乙骨死亡,作者唔會比佢贏,又唔會比佢輸
正式去搵里香團聚
直接係55555前面放烏鴉,200%茈 一射出去就烏鴉同宿換位
秒殺左啦
成班喺到傾點樣用老師
咪死囉
⁶⁶ ⁶⁶⁶⁶⁶⁶ ⁶⁶66⁶⁶⁶⁶ ₆₆₆₆牛B啊 兄弟₆₆₆₆⁶⁶⁶⁶⁶⁶卧槽 ⁶⁶666⁶⁶⁶⁶⁶⁶66⁶⁶⁶⁶ 卧槽⁶⁶⁶⁶⁶⁶ ⁶6666⁶⁶666₆₆₆₆₆ 666 ⁶⁶⁶⁶⁶⁶ 666666₆₆₆₆₆₆ ₆⁶⁶⁶ ⁶⁶⁶⁶⁶⁶ ⁶⁶66⁶⁶⁶⁶ ₆₆₆₆完了 完了 芭比Q啦 ₆₆₆₆⁶⁶⁶⁶ ⁶⁶ ⁶⁶⁶⁶⁶⁶這不給我燒烤了嗎⁶⁶66⁶⁶⁶⁶ ₆₆₆₆可以啊.这波 ₆₆₆₆⁶⁶⁶⁶⁶⁶卧槽 ⁶⁶666⁶⁶⁶⁶⁶⁶66⁶⁶⁶⁶ 卧槽⁶⁶⁶⁶⁶⁶ ⁶6666⁶⁶666₆₆₆₆₆太神啦 666 ⁶⁶⁶⁶⁶⁶ 666666₆₆₆₆₆₆ ₆⁶⁶⁶ ⁶⁶⁶⁶⁶⁶ ⁶⁶66⁶⁶⁶⁶ ₆₆₆₆可以啊.这波 ₆₆₆₆⁶⁶⁶⁶完啦 芭比Q啦
除非乙骨可以正式拎到五條個身體(冥冥講個第三個point),不過芥見唔會咁好死
歐美個邊啫 日本鐘意師生
去機場搵里香渡蜜月
里香話唔比你咁快搵佢
推返佢落人間
仲有另一個後果就係乙骨正式死亡既話里香暴走
即係乙骨永遠都唔駛死
唔怕 用束縛咪得
唔記得 原來係200%茈
其實係
前面一堆烏鴉連住 1秒50下換位 真係係面前開技都得
原本都以為東堂招技有方法迴避
例如領域之類可以令佢target唔到
依家話佢搵乙骨調整完, 可以喺領域外換走領域內既人
加上佢本身又唔係廢, 根本係屈到可以直接end game
純愛翻生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞