咒術迴戰 (93) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
純ff
五条憂太今話好似冇乜對白(唔計回憶)
會唔會係乙骨換左腦幫2.5復活再用反轉術式醫返下半身?
而意識係2.5?
另外唔知有冇記錯,話個肚係咒力既核心,9估2.5被腰斬後用唔到咒力?
而且假油同時擁有咒靈操術,反重力,換腦術式,咁可唔可以理解五条憂太應該仲用到模仿術式?

都係9估下 不喜勿插
新六眼唔會再有,懷玉篇打破咗
我以前都feel唔到夏油d手下有幾憎腦魔,覺得佢褻瀆夏油,而家我feel到了
唔係掛咁你都覺得益緊?
真係鬼才最多都係估腦魔未死換左2.5腦,今次邊有人估到佢
甘井係咪可以做緊急處理
保住釘姐身體狀態果個
唔怕斬啦
有冇漢化 好想睇獨眼貓老師啲設定
現代最強兩大咒術師合體
再加咁多人車輪戰,夠打啦掛
晏少少
人地半條茈都炸到宿扶牆架
事情都發展成咁
我懷疑係佢地專登講定有咩事咁樣交換用
乜撚嘢事
唔好咁講 琴日喺個po度好似有人估到
平心而論
佢啲橋係幾特別
真係次次都估佢唔到

係嘔心左少少
有咩用先 姐係串鳩老師你唔識發揮六眼同個身體?

芥狗係咪睇左Freedom?

乙骨:我用2.5身體 我駛輸?
因為靈魂好似係綁定咗六眼,可能會覆蓋返,不過老屍大腦仲係度
宿狗未出全力,下個形態係另一邊面都變埋
又full HP mp,再戰十年
因為妹妹仔會放好多愛落個角色到,少睇動畫嘅佢哋感覺好難接受到望到佢哋書包掛住腥些都會想叫佢哋唔好再睇落去,芥見條友擺明唔係正常人
轉頭又回滿血比你睇
專登唔醫
等佢死晒就可以玩佢條屍
開始懷疑作者畫到自己都兜唔番
求9其人體鍊成就叫咒術
我覺得幾好睇
唔怪之得啲編輯個個都話幾有趣
件樂器應該冇乜人識添 冇可能估到
佢而家擺明利用大戰去慢慢講番之前的故事同留白
等睇漢化解釋換腦其實係乜 冇條件?
乙骨係解除領域 里香抱住即時比憂憂拉左返去
但老屍係斷開左訓落左 當下鹿碎屍出場 粒冰天降 秤係天出場 轉移左宿老師視線 先比憂憂帶返去
遲咁多 當然唔排除係帶左返去先 到後面啲人出場
就算執得切條屍但超過左個有效範圍 都係死

明明有好多方法打 但伏見條友寫得咁柒 冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞