咒術迴戰 (93) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
條撚友畫得差係咁
咒力來自腹部 腦部運行反轉術式
腰斷左就冇左咒力供給 腦運行唔到反轉術式就死
同時有咒力腰斬左超過左反轉術式有效範圍
所以係重傷死
不過換左腦去 老屍到
我唔係好明2.5話驚學生見到血腥場面,佢行入個到係邊到黎?個陣係幾時?好難明
我估唔係唔得,而係乙骨已經打輸咗,痴番埋去打一樣輸,所以就合體腥些
好反王道漫嗰啲主角群輸咗會自己不斷升lv嘅設定,得虎仔係可以用本體升級,其他打唔贏就直接換身體,虎仔又真係另類主角
咪入去搵高專垃圾
殺9晒佢地
用對話兜左架, 話乙骨血統可能要好過五條, 只係因為咒力原因所以未去到五條level. 而家兩者合一就任9作者點寫
D咒術博士成日都比佢地吹奏既芥見爸爸撚狗
殺高層
因為校長就係班仆街下令殺
唔明你講乜
應該開打前一人斬一隻手指俾里香,順便迫佢地學反轉術式生返隻手指
如果乙腦屍宜家生插入里香
咁佢重係唔係純愛戰士
定係自己NTR左自己
又休
有一集有講到咒術界高層比人殺曬
乜野垃圾
如果有跟班高層指示一開始就殺虎仔
個世界就唔會玩完

俾d 專重

其實描述到宿攡運用咒力效率非常高既話
今時今日話佢其中兩眼 係屬於六眼, 甚至係第一任六眼都無問題, 由始至終宿攡一直都公開過佢有D咩, 留落來既一直都係靠觀察
歷界六眼去到唔同人身上應該有唔同招? (我估)
係咪咁岩生係五條家身上六眼先特別到咁勁, 如果唔係都唔會講佢係現代最強
優優可以換靈魂,9成會換返
殺埋芥見唔該
佢意思應該係 宿收到個同化權果陣就知腦魔死左 推理得出只有copy術式嘅乙骨可以做到揸五條高達呢件事
屌,好好地兩個角色俾佢寫柒晒,垃圾
你地咁撚勁一睇就知佢講緊邊一幕
屌佢成日跳黎跳去
如果嗰陣乙骨開領域,抽到把劍嘅術式係羂索嘅術式,可以點樣玩
有關宿狗隻右眼越嚟越大呢件事,芥見應該唔係隨便亂畫,係咪大大下會爆開/俾隻眼吞噬返

應該暫時得天使可能知佢來歷 但屌佢老母暫時除左話佢墮天之外一句都無講過
我都唔明5條死一半 乙骨又死一半,點解個意識冇事可以換腦
變第三隻眼 進化變濕婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞