咒術迴戰 (93) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
缺左頁
打直斬就可以右腦乙腦, 左腦五腦
呢啲就最撚on9,成日講到咁撚死都唔知為咩
五條fans睇到呢個位應該會有ptsd
why not both
現實可以俾個咩都唔識既人控制 影級或以上屍體用返肉體本人既術式, 當自己坐上去部高達度輸出

然後再穢土轉生 返同一個人出來, 咁就至少兩倍輸出
要殺 其實中無量果下唔打心臟打腦/腰好就殺左
到呢一刻虎杖都係打心臟
樂器關唔關佢事 唔記得咗
依句同Bin多次會贏喔冇乜分別
睇返成集261,即係其實唔係換腦,係用腦花嘅術式將乙骨嘅意識換落五條個腦度,所以會有5分鐘時限(如果腦花嘅術式係斷續型)。

咁睇又好似冇咁地獄,換腦感覺好嘔心囉
寫里香食老師然後再移值六眼去乙骨度都覺得無咁on9
再下集
全部死咗嘅屍塊已聚集咗喺臨時亂葬崗

最.強.乙骨
因為天元收咗皮
應該唔係換腦,只係用術式將乙骨嘅意識融入五條個腦度。
照理講咒力黎自個肚
乙骨腰斬咗唔夠咒力heal自己
不過仲可以靠里香外置hardisk既咒力黎最低限度維持意識

但2.5死咗, 縫返個肚其實都冇咒力
就算乙骨去咗2.5度, 情況都係一鳩樣

惟一唔同就係有咗六眼, 咒力效率高咗, 咁先有可能夠咒力用黎恢復
如果係咁既話, 其實五條骨應該仲可以輸出咒力heal返乙骨個身, 甚至heal曬之前所有人, 因為佢識得輸出反轉術式, 而且比起家入效率更加高
六眼唔係術式
無下限係術式但冇六眼控制唔到
六神合體
難道五条老師就不重要了嗎

原來真係不重要
好似係芥見好耐之前講過,結局有幾個
死一個/死幾個 既結局
不過都係聽下算
癲過清梳man
冇所謂啦 睇得出佢有幾柒頭
但個頭有開腦縫線
555就係咁on9咁死咗
笑撚死人
佢應該冇心串寫輪眼唔應該係移植到
畫到咁都幾肯定二合一5條要死多次
jump 又會比茶狗寫死晒啲受歡迎角色 ,啲角色死晒賺少咁多
可能Jump發覺原來炎柱大哥最好賣
如果炎柱臨死坐火車站幫上三含撚個角色就冇人鍾意

炎柱死完仲要含既話,炭治郎果句大哥沒有輸即刻變史上最柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞