193正式挑機連登仔 "燒畀你"

441 回覆
128 Like 426 Dislike
又平行世界?
係2021年之前
是撚但啦嗰陣未有連登Account

呢啲撚樣撚記得幾時
佢行返游狗個招咋嘛,
一邊拍片串連登,
一邊用分身ACC同VIU PR上連登開POST炒熱度。

如果真係咁勁,
佢地套陰道精遜, 就唔洗食左屎咁落畫啦

繼續出D鳩畫火柴人產品,
去呃個一百幾十個老婆課金, 都餓唔死嘅
乜呢個世界剩係得二次元對立
193強調有感同事用心製作節目,當時為維護電視台而衝口而出說出那番話,期間更一度說到哽咽,更似隔空向志偉道歉:「我知我講錯話,我係好輕佻和好無禮地說那句話。」

VIU PR HANG晒機
師兄幾歲做邊行?
同埋唔好扮無ACCOUNT啦, 193
連仔同PR互惠互利
其實真係冇bam嘅理由
除非班PR講嘢一式一樣咁洗版
敢言定冇禮貌
佢個情況同sunny幾相似

sunny以為自己串鳩人唔洗還
當清瘀血姐 大撚把fans影響唔到自己收入
好清楚果段時間黃絲咩人都吹奏
個後台夠大基本唔會收皮
一日仲有班水魚香港人邊夠力推冧自己

193贏嘅係佢從一而終只係單純口臭
但佢後台夠穩夠大
連登仔都無咩可能要佢從此喺娛樂圈消失
D傻閪唔睇電視會死
師兄 你其實知唔知啲冇乜人識既垃圾kol開個廣告po都收幾皮 你其實知唔知市價?
193viu呢班人唱又唔得做戲又唔得
由佢啦
時代會自然淘汰

同埋當初賣黃嗰d YouTuber都一樣
Andy哥呢啲都係不務正業教壞人
好似個傻鳩sunny咁
前兩日佢個名係咁係連登出現
今日即刻就靜撚哂
193呢條撚樣, 之前紅個陣講野太串同太盡去搏SOUNDBITE!! 到呢年令完全靜晒冇乜曝光, 就出黎扮親民扮死狗R野做!!
可能遲啲有禮貌都會俾05後話我哋係清朝人
巴打好似係60唔係600
果然垃圾都係圍埋一枱
係度曬物質野同保險狗有咩分別
佢做藝人有咩作品係有水準有人識
可能你做開底層員工做到隻狗咁先得20k一個月
所以先會覺得人地出一次show就20k係冇可能
接受現實啦
見到你話做ibanker 做醫生先有錢就好想笑
到底經歷左咩先會喊住同獎門人道歉
應該係話有咩代表作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞