193正式挑機連登仔 "燒畀你"

441 回覆
128 Like 426 Dislike
但佢嘅fans base一定中意先
咁點解唔serve咗自己fans先
今年有Samsung S24個新ai
比大家回憶一下佢點解咁乞人憎?

一開始就咁敢言俾人吹奏

話自己開間Cafe擺明係呃錢,態度會照舊,接受唔到就食兩餸飯

除咗辱罵仲公開咗fans頭像,仲衰過姜濤

有啲人認為佢首《睡到三點》唔好聽,然後就俾佢話係老土保守派

話謝票唔係義務,但係有人篤爆佢,有幾場本身要謝票佢已經no show

笠水行為,當日個節目自己講對唔住志偉哥,然後去到演唱會就死話自己冇講過

平日就大大聲屌柒人,然後人哋話返佢就扮成受害者,完全唔識得自我反省,唔識唱歌跳舞唔叻一件事,把口賤冇家教冇修養仲俾人講成敢言,如果係咁大把連登仔比你敢言,根本做得佢fans都係邪教,真正敢言係幫弱者發聲,唔係成個劉馬車光頭Bob咁屌人就叫敢言,你有冇幫過阿Mo出聲?人哋Ian都起碼去阿Mo應援

寸完會係鏡頭面前成個契弟咁喊
值得原諒佢啦
唔似阿叻面皮咁厚
其實單嘢唔係佢做錯咩 果陣仲要串返個fans
三星居然要搵呢條高76
佢的確搵到錢
但eq低,口臭,個格臭,亦係事實
Puma而家都係佢
早排先喊撚哂口扮改過
的確係佢做錯啊!但係嗰陣Facebook有好多佢嘅黐線老婆屌家明幫手洗地仲一齊老屈返個fans唔啱

家明啱啱柒完伍家朗單野,呢單得罪埋193 fans先令到自己要潛水一排
形容完全中point 超級貼切
呢啲咁既藝人都有中意 同大陸無分別
生抽算唔算
呢條友好撚煩
呢件垃圾就係想多啲人討論佢
唔係連登 佢點上到神枱?
連登救咗佢一命
無哂人氣,唔好再幫佢推啦,由佢係viu 做主持啦
唔出奇 基本上大部分公司嘅香港分部都係廢嘅邊個叫做紅少少就搵邊個拍廣告 on99咁用個閪去諗pr同marketing
唔係已經完咗?
你公司咪最撚多pr
牙mo 出事之後係咁ptsd
佢有幾次都係咁

喺七師傅個節目同保錡一齊話,講過乜嘢都好得罪乜嘢人都好,總之對唔住啦

上次對住曾志偉喺度講對唔住,但係去到演唱會又搵阿Dee幫手做啲對白,賴啲媒體屈佢,話自己從來冇道歉過,當日《Error自爆96小時》我睇撚住佢喊住喺度道歉,咁都可以話自己冇講過

唔少媒體訪問嗰陣都話自己會改過,又話想同曾志偉見面

講真呢個人根本唔會改,佢嘅EQ一向好低
後生版叻哥
佢話佢高峰時期一個廣告係7位數字

唔知同viu拆完又有幾多呢
呢啲撚樣如果佢係05後嗰啲佢一定係Threads上面出埋啲低能post嘅mk傻仔嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞