193正式挑機連登仔 "燒畀你"

441 回覆
128 Like 426 Dislike
搵個紅兼唔失德既藝人唔難
佢擺明好想上連登啦
明明連登已經冇人提佢好耐
咁真係要多謝呢啲垃圾媒體,好彩佢自我膨脹得快,大家先睇得穿佢真面目
佢間野而家搬左去尖沙咀
大把紅得嚟又正常㗎啦 使唔使寫論文解釋曬每一句嘢正常人睇上文下理都知咩意思啦下話
影響唔到佢收入,繼續揸跑車
193型到
咪係

求其搵劉俊謙Jeffery形象都好過佢多多聲
又真
有邊個‘’正常人”唔使比連登仔屌
正解
好似鏡狗呢啲垃圾,班鏡狗粉成日都好刻意強調咩連登仔仲熟過fans
又或者直頭叫人唔鍾意就唔好開post討論
目的就係唔想公海有太多負面討論post整到佢地個朵愈黎愈臭
任何嘢都無絕對 奇洛李維斯都俾連登仔抽秤過啦
193都俾連登仔屌 咁呢兩個人係咪都唔算係「正常人」?

拍廣告揀個相對上少啲負面嘢少啲人屌又得唔得啊醒目仔?你要下下講到無人屌先得咁唔使講啦更何況193呢條友都唔係得連登仔屌啦下話 關邊個正常人俾唔俾連登仔屌咩事
邊個最少連登仔屌/最少公眾反感既藝人咪搵邊個囉
咁仲都要問埋啲廢話
敢言193會唔會問下ANDY點解佢老友快晴乜春不動產條友
點解咁黑心?
敢撚言咩佢
串鳩完153之後冇幾耐就戴頭盔話唔係針對
條友弱智 唔使理佢 我上面覆埋都唔打算覆
只能夠咁講
無乜做marketing或者media嘅人會睇住連登仔偏好
現實生活行返出ig fb threads(雖然kam撚多)會發現連登嗰套完全同出面唔同
Viu PR黎
依家鏡狗咪少左好多廣告囉
個朵唔臭會咁?
所以我最尾嗰句咪話關連登仔屌唔屌咩事
大把人淨係得連登仔屌 出面公海無屌
呢條友公海+連登都屌
咁咪證明香港marketing弱智
唔知你包拗頸啲乜
燒俾你
又一實證 愈反愈紅
唔係講笑

我哋當年真係比仇恨蒙蔽雙眼,然後俾人帶風向,我哋以為193黃屌柒TVB就等於好,點知佢人格原來係咁,然後ViuTV啲人原來都唔係好得TVB幾多

結果而家香港就出現啲冇腦嘅追星族,以為自己對抗緊TVB,TVB衰落根本就係正常嘅結果,明明2018年已經蝕緊錢,大家以為Viu搶咗啲廣告就影響好大

我諗已經越嚟越多人開始清醒,冇腦嘅就繼續冇腦落去根本你睇唔睇TVB佢都係會蝕錢
對唔住志偉哥
所以我咪問你實際fail咗啲乜
香港marketing實際上fail過嘅例子就係之前唔知邊間信用卡公司搵咗梁烈唯搞到人剪卡

咁所以到底實際fail過啲乜
193fans: 禾地193大哥沒有錯!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞