193正式挑機連登仔 "燒畀你"

441 回覆
128 Like 426 Dislike
影響唔到收入

笑死,2019年之前你收入好高咩?唔講以為你套電影好收得,唔知之後你仲會有幾多套電影呢?
佢咁嘅處理手法,你淨係話佢eq低已經算好有口德
霉到要痴辣殺YOUTUBER
仲要搵連登刷存在感
搵你班狫婆養咪得囉
佢喺條片入面形容自己而家係「紅咗」
勤力又如何?姜濤都好勤力

Dee嗰日聽佢演唱會唱歌都知佢唔掂,保錡最近就幫自己製造跑步好形象,但係佢本質根本上冇分別

反而我最欣賞係肥仔,佢雖然紅唔起,但係講到跳舞真係好掂,唱歌嚟講全隊最勁,我淨係客觀睇實力

題外話,聽聞佢啲生意其實掛名有幕後老細,所以先會比人呃然後俾人追數
其實 193講到自己咁紅真心on9
紅就唔洗去呢啲19 YouTube event
冇記錯得Ian去人哋應援
一語中的 原來唔講唔覺佢最後一次有記憶點已經係咁耐之前 仲要咁鬼負面 甚至呢單之前有記憶點嘅嘢我已經唔記得係咩

對佢唯一印象就係靠屌tvb上位
見佢套自肥計劃對住杜sir都咁嘅閪格
唔係真心係咁定做效果
啲Fans話我哋連登仔扭曲佢意思

193意思係諷刺遲到嘅人,唔知佢哋仲可以點兜呢?
講下其實唔會點 佢唔會因為咁而彈得返起
佢講完呢啲嘢已經幻想到佢會係咁mon住連登睇有無post同啲人點講佢

不過無用 講完佢演藝生涯都係毫無起色先係最撚諷刺
邊個紅咪搵邊個
唔係點
搵個唔紅嘅?
嘥氣啦,得啲死忠

過多10年再講,睇吓佢到時買到幾多層樓,隨便cap我留言,同人講鍾意姜濤Anson Lo都未必俾人笑,話鍾意193就真係笑死人
Save底 有用
你好驚咩,全部用代名詞,
試下清楚講出黎
想知有咩PR 公司
唔洗10年咁多 過多3年呢條垃圾仲有廣告再講
冇聽過人過自己鍾意193
cap嚟有鬼用

其實佢講呢句說話只係幫自己,佢成日話鬧佢嘅人都係PR,然後話「燒俾你事件」之後啲人都會借機會針對佢
禾地andy哥都係啦
係咁請嘉賓抽秤連登博流量
又話唔care連登又係咁講又唔撚del acc
都要多謝啲垃圾傳媒用埋啲主觀字眼報新聞帶風向
乜鳩都話霸氣 敢言
扮咩敢言呀 對住153未照耍冧跪低
班肥毒兒登仔係mon前嬲緊
Mirror所有上弦我都聽過有人鍾意,但係193我真係未聽過就算有都過咗氣啦

如果講到廣告就更加唔使三年,而家啲廣告都已經唔係多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞