193正式挑機連登仔 "燒畀你"

441 回覆
128 Like 426 Dislike
屌ah gi
如果係紅,套電影就唔會蝕啦有陣時講說話用吓腦

連登仔反的士狗,的士狗又有冇贏?
連登仔反TVB ,TVB有冇賺大錢?
唔會咁低下話
咪就係 捧埋一堆on9
你都傻,mirror都唔出聲,佢唔關事出咩聲?
啱啱去佢ig check左
頭15個po應該有6個都係廣告
佢咁撚有錢又真係吹佢唔漲嘅。。
如果我咁有錢+咁高 我串過佢幾十倍

大家直程連ViuTV係乜嘢都唔知,乜嘢全民造星4同5都唔會有,嗰啲Day Marf就唔會搶人男朋友,Nathan亦都唔會害死女朋友,Ash又唔會比綠帽佢前夫帶,嗰啲狗公Edan保錡都唔會俾人吹捧,Winka亦都唔會收咗隻大將軍

香港人亦都只會關注政治,唔會理啲乜嘢Mirror,Mirror紅館演唱會呢一世都唔會出現,阿Mo亦都唔會出事

係有連登仔on9為咗捧紅咗乞九三先累到咁多事發生,呢隻乞九三真係娛樂圈嘅陳同佳,引發蝴蝶效應
Ian去咗支持阿Mo嘅應援喎?

佢敢言呀嘛?大家問佢有咩講佢又唔講
Sorry志偉哥
6個對於佢呢種垃圾嚟講又真係好多

TVB愛回家夠有10幾個贊助商
係既 志偉哥 唔敢再講燒畀你啦🙌🏻🙌🏻
同曾智矮道歉真係好敢言

吓?一開關我見到佢呢個廣告
哩啲傻鳩不用理會啦屌,以為真係193vs 153…人哋認真同你玩兩嘢收鳩你皮…
佢最勁係邊單嘢
#78 個人覺得係燒俾你

擺明係佢錯仲講得出呢啲說話
193啲廣告無咗好多, 繼續串啦
佢前排自己先話燒比你之後冇左好多廣告搵佢
佢而家都仲叫有廣告 但我唔覺得佢會長久 唔識做人其一 其二 根本問題 佢冇咩邊方面特別叻 冇作品 到現時為止都只係賣緊人設 仲要係已跪嘅人設
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞