193正式挑機連登仔 "燒畀你"

441 回覆
128 Like 426 Dislike
開返關仲有人追垃圾咩
平時有睇開minato tv
尋晚見封面有193 都已經唔想睇
果然係一堆廢嗡
你憎佢還憎佢, 鳩up作野只會顯得你無知
唔駛乜野又聽人講又剩啦
20k你想請193幫你喺social media出個feed都唔夠
minato tv都有支持者
肥仔值得更好
其實一直好好加點解有公司會搵佢代言

歌、影、視 佢有邊樣係得?

唯一優點就係死好命上到楷哥架船
間餐廳好似執左?
記得佢個妹好樣衰
啲咁嘅狗屎垃圾都做到星
唔記得佢個妹,但佢已經夠樣衰
Andy哥而家勁臭串
講真佢不如長住香港算啦
而家成日都喺香港拍
仲叫大阪andy哥
條友英國心理學畢業,玩尻連登仔心理
睇錯咗「我啲精賺到錢」
279萬 除 $60 一張飛咪得4萬人睇
就係個時電視盒單嘢先有人識佢
其實要反覆用口臭先博到注意 燒比你同串矮仔有冇講左兩年?

佢呢兩年做過乜劇/戲/廣告/歌/show? 我唔係盲反 係真係完全諗唔到 你係有料既我反而ok你串

但而家佢係全職做網絡反駁藝人?
佢最大成就應該就係一碟歌手都未做到
講埋啲on9野以為好有道理
又唔提下自己啲仆街行為
人地提燒畀你 係串鳩你仆街呀嘛
講下啦

邊間公司搵佢拍廣告都要罷買
鍾意條on9仔都弱鳩智
提自己啲仆街野黎擦存在感
仲以為好撚威
依條垃圾仲有得撈 而家真係唔仆街都上唔到位
鍾意佢既驗下腦啦
https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-tanuki-coffee-%E5%9C%9F%E7%93%9C%E7%81%A3-%E8%A5%BF%E5%BC%8F-r750578

執9埋唔知佢有咩回應

最後一個留言

等咗50分鐘,食飽嘅係一肚氣。
一入去餐廳冇人招呼冇人理,ok,今時今日好多都係self serve 我明,咪自己行出去收銀度搵餐牌睇,fine! 我哋兩個人,一個嗌個$193 嘅餐,聽到哥哥仔話等廿分鐘,都冇問題,咪等囉。嗌完首係先嚟晒兩杯咖啡,ok 我諗佢哋係冇後上嘢飲嘅arrangement 或者我哋冇要求啦,冇問題嘅,說話的廿分鐘過後,都未有嘢食,結果等到35分鐘嚟咗嗰個193嘅餐,海膽蝦意粉portion 細而味道只可以話中規中舉。好嘞,我只係嗌個咩韓式炸雞蓋飯,再等多5分鐘,哥哥仔竟然出嚟同我講冇晒飯,我話你哋依家先煮?佢反一反眼話係!問我轉意粉o 唔ok, 我因為好肚餓所以乜都ok la, 佢再拋低咗句咩叫我cancel 張單再落過定唔知咩,然後行咗去,我R頭,因為唔係電子or 手機落單 係去counter order 嘅,我冇再理佢,15分鐘之後,個waitress 攞多杯咖啡嚟諗住擺低話咩我加咗單,我話我冇,我剩係等緊嘢食,然後哥哥仔就走嚟再問我係咪轉意粉,我真係崩潰地問"即係你仲未煮呀?" 佢又再反一反眼答我係! 結果當然我唔會再浪費生命喺呢間垃圾餐廳度,不知所謂!!
無品 口臭 仆街格
俾班PR吹到真性情 敢言
而家仆街先紅到
班PR吹到乜鳩敢言
明明就係件無品仆街
吹到係敢言 真性情

提自己啲仆街野 以為好撚威
條垃圾仲生存到
多得班弱智fans
呢個真
鍾意埋啲弱智仆街
自己申請食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞