[Arne Slot, na na, na na na na] 利物浦完季討論區 2

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
都唔係丫
AB, lulu, Bobby
就咁數都數到三個
車為咗搶caicedo同lavia 洗大咗
依家佢哋盤數入唔到歐聯就肯肯定要賣人
佢哋得返+9+ 可以唔影響盤數賣走嚟過ffp
賣enzo就肯定唔得 因為帳上面會蝕得仲勁咗

我諗應該就係依個原因同肥普不和
Colwill 30m deal
聰明啦 呢個老細傻既
https://x.com/trollfootball/status/1792629247640482016?s=46&t=p0jBN0EYtIJPv3B0M44JqQ

I am like Arsenal, start out on top and finish in second.
隊波run得咁順先炒
有transfer J未?
包皮 wirtz 柏基達 gordon kone 杜林 仲有啲巴甲仔
軌唔係話成日想肥普走嫁咩 而家咪求仁得仁
https://youtu.be/MNFWr2tmPVY?si=EmsbDmBbqBYOk4h1
反cup 巴真係睇幾多次都好激動
老母拍心口章熱血到仆街
吹到幾隊英超都搶過史蛇但失敗
話之前想請姐 今個夏天暫時未傳有其他人都想請佢
普狗臨尾終於tune好隊波先黎炒
仲要高普第一季黎就對番多仔,好多話題性

不過今季季初對紐對熱都好難忘

不過軌搵邊個教都死
老闆大癲黎
michael edwards
唔係吹
全部都係T0 source爆出嚟
想佢走果陣就唔炒
而家有少少起色先黎炒

不過睇落似係肥普自己都想走
一陣又有師兄出嚟屌你地响入面做
去獌啦
佢要賣+9+同d青訓填數
同埋傻嘅都知隊波冇可能全under23 要夾d有經驗
佢唔肯比肥普有transfer say
以為自己玩緊FM
忽然間信心大增
英超依家有幾多隊未有或者可能換領隊

未有領隊

可能換

Confirm咗

西咸 Julen Lopetegui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞