[Arne Slot, na na, na na na na] 利物浦完季討論區 2

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
死蝗狗
已經俾佢搶晒比你含同曹敏利
而家仲想搶麥卡
諗起上年夏天一開始話買孟治 屌喇星都唔知係真想買定係煙幕
扮利物鳥係邊個嚟
+9+ 波牛黎 真係平可以考慮既
兩個都唔應該買
pre season 用得掂班後生又唔駛買人

印象中高普嚟教利之前好似又搵過羅渣士傾計 唔知佢今次會唔會搵slut
可以收返beck賣尖
維拉果個杜格拉斯啱唔啱呀? 上年傳過
聯賽杯對我地無記錯一球定兩球單刀射落kelleher度
咪同jones單刀射落人度差唔多
Jones就唔駛錢 加拿大就最少4千萬
其實4千萬貨仔唔係得加拿加
買埋啲垃圾真係寧願佢拎去買遊艇算
杜蕾斯座底8000萬
好想佢踢到國家隊
已經想高普返嚟教fdly
教利教到老左好多 60都未有
睇完klopp讀信條片
見到佢甩咗好多頭髮
加埋球迷嘅故事
睇完個心好痛
利物浦前鋒達雲紐尼斯,疑似沒有在煞科日列隊歡送領隊高普時拍手致敬,有肢體語言專家認為,這反映他倆之間關係欠佳。
利物浦在周日對狼隊賽後,為高普舉行歡送儀式,但達雲紐尼斯(Darwin Nunez)被拍到在列隊向這個即將離隊的主帥致敬時,沒有跟其他球員一樣送上掌聲,態度之冷淡成了話題。

肢體語言專家史丹頓就認為,紐尼斯的反應,凸顯他與高普之間的確存在問題:「達雲紐尼斯表現出不合群行為,這意味他想要快點脫離那一刻,也可以說,他和高普之間似乎已失去了愛,顯然不為他鼓掌,與他內心感受是一致的。」

紐尼斯早幾周在個人社交平台Instagram,刪除所有跟利物浦相關的相片和內容,令人揣測他是否已和球會或高普鬧翻。他在季尾大部份比賽都被貶後備,高普以荷蘭國腳加保打正選為主。
https://www.instagram.com/p/C7RRyvVtNpX/

AB1嗰球難救好多 球速又快
以為講Tyler Morton
利記admin係咁出klopp post .點move on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞