[Arne Slot, na na, na na na na] 利物浦完季討論區 2

1001 回覆
17 Like 5 Dislike

即刻覺得開心晒
輸比冠軍咋
其實其他德甲隊好憎拜仁
對利華無殺人咁踢
踢起左又比人整傷
曼聯係咪大機會請普捷天奴?
【難過】

紐尼斯承認生活未如人意。

「由職業生涯開始到完結,總會有人批評你,我盡量避開呢啲流言。」手

「之前我真係睇好多留言,對我影響好大。如果有人話社交平台上呢啲批評冇影響力,一定係講大話。明明茅頭就對住自己,一定就會有影響。」

「依家我唔再留意啲負面留言,連讚美嘅都唔睇喇。如果踢得唔好,盡量陪家人平復心情。當一切唔順利時,我自己都會燥底,但面對家人我會嘗試笑臉迎人,亦唔會向兒子展示出憤怒情緒。喺比賽發生嘅事經已發生咗,留番下次復仇吧!」

「當我返到國家隊報到,我先有家嘅感覺,因為同聲同氣,大家暢所欲言,自然變得身心舒暢。」

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/screw-them-darwin-nunez-hints-29218339

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

講到咁即係想去西甲踢波?
佢自己成日門前飛機
你想人地點
Lookman踢到成個文尼咁 很想要吧
希望歐冠都爆冷門
其實佢好幸福
有速度又少傷
高普勁比機會
利子都叫好錫住佢
但佢唔改善把握力 無人幫到佢
西甲英超都一樣
你睇精華基本上見唔到利華攻勢
睇過幾場利華德甲,真心唔勁,不過德甲水平真係低
出唔到線好傷
仲要歐霸都無得踢
爆撚到咩
點解波台冇人恭喜阿記拎冠軍
係咪想犯國安法
佢係利已經唔算上陣好密,
但間中就話有輕傷要抖一兩場
利個IG成日放廢中啲片 每次睇都好唔捨得但又同時好想見到Edwards 同slot 蛇會帶到啲咩新轉變轉會窗快啲開
人地中場太癲。撚狗咁撚

反而高第一次打有機會,係輸壞左自爆同沙比人整傷
真正贏唔到既係哥迪奧拿
十年對決輸左九次。 拎左1次聯賽
轉會窗完咗啦喎
個陣迫搶,而且都有技術底又有快馬先夠打
咁你都係快啲躝啦
利迷已經好撚錫佢
仲想點
冇腦冇eq真係好撚難搞
正常啦 邊有咁快捨得到
好想佢返嚟帶charity match
數據佬: 咪洗左成千幾萬歐簽左個光頭佬黎你仲想點
踢過隔離街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞