[Arne Slot, na na, na na na na] 利物浦完季討論區 2

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
原來我地搵史sir已經算最正路
傳緊車仔搵升班教頭 拜仁搵甘賓尼
而家拜仁可以搵肥普啦
但車唔可以搵返杜曹
係linkedin請人算啦,睇下有無FM神人肯出山
都好嘅, 再請又要又頭執過應該對我地前四有利
應該係,班底唔大變,slut打法同高普唔算差太遠,起碼基本陣式都係咁,應該適應上無咁大問題
耶子去車la
前提係起碼買多個中堅最好再搭一件右翼同防中
條防線季尾真係多妥
阿摩廉可以見工
中堅應該會買既...其實都要買返個正選級
vvd
昆(後生)
干 (多傷)
gomez (替工)

防中就...都想有返隻勁防中好似飯同洛迪咁,但睇返而家陣中中場唔少人,唔覺會買,又唔覺有人會賣到走
endo mac so8 jones 67 減分比 bjt taa (如果右閘比bradley/gomez, 睇slut點排), 仲未計收返卡華路

右翼仲有沙拿係到都唔似會貴買,加上slut唔會一上場就攪老大哥咁低能,有正選級數既又會唔肯黎做後備,講緊不完美但可接受都仲有jota 嘉寶 67 diaz都打過右翼
啲沙特隊買沙拿好似無哂聲氣咁
係咪見到佢踢到咁所以無哂興趣
可惜減分比頂住左個位,如果個位留返黎買返隻正選防中仲好,但買左先得1年,格硬賣又要蝕,又要同slut荷蘭藉,應該都唔會賣
佢自己ig都明示哂會留隊
即係2025 又free
以edward性格似會續,但睇沙 take 唔 take,edward開得份約唔方肥,實係調低底薪調高出場受表現獎金再整個1+1,如果keep到狀態球會可以留你到33歲,keep唔到下年再睇賣唔賣
dllm 350k 33歲留尼托咩
屈唔到速, finishing 又麻麻
Fs吱會唔會見到航仔個仔護波咁勁 又話唔洗買人
啱啱睇完半個鐘behind the sense
發現Darwin 條撚屌係更衣室
當高普講完speech 都唔會拍手。。
究竟係條撚屌中二病上身定點。。
諗起史特加fans講起航哥又係讚不絕口
點知今年冇佢做埋德甲二哥
佢無論係思想同語言都似係溝通唔到
有價好賣
真係成個小學生咁
特登做啲出眾嘢
講真 咁嘅性格好難上一線。。。
佢聽唔明
車真係亂黎
竟然炒肥普
嘩 陳屍公園
利物浦領隊高普離隊之後,中場阿歷斯麥亞里士打亦可能步佢後塵,根據阿根廷媒體《DSports Radio 103.1 FM》爆料,皇馬計劃斥資6,000萬鎊(約5.9億港元)直接買斷呢位25歲阿根廷國腳。

據悉皇馬考慮到卻奧斯已決定今夏掛靴,至於莫迪歷年紀大,就算留隊,恐怕身體條件都難以應付下季頻密賽程,加上今季頻頻出現傷兵,會方吸取教訓之後,計劃今夏簽入中場,並睇中阿歷斯麥亞里士打。

阿歷斯麥亞里士打上年夏天以5,200萬鎊(約5.15億港元)轉會費由白禮頓加盟利物浦,為紅軍各項賽事上陣45場,射入6球及7次助攻,包括英超上陣32場入4球及5次助攻,平均每場有3次搶截,踢法攻守兼備。

原文網址:皇馬出手夠狠 想直接買斷麥亞里士打 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240521/mobile/bkn-20240521200300895-0521_00882_001.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞