點解Thread咁多呢啲極品港女?

442 回覆
83 Like 816 Dislike
又要人主動問,自己又唔肯主動問,之後怪人哋唔幫,都on撚鳩
其實係佢哋仲好意思話連登仔乜乜乜
我識讀心咩大佬,行過嚟問容乜易俾你話性騷擾
唔舒服咪搵車站職員幫手囉
作咁大篇問做咩姐
大型弱智港女上網博同情炒車現場
https://lih.kg/3700081
昨日先有一個
今日又有
咁你唔出聲 人哋鬼知你咩
補習要 好努力去做架
我以前有做pt又使唔使打晒出黎呀
考機師牌? solo 咋 ppl 都未係呀
知唔知我講咩呀?唔知Google吓啦
機師牌
喺度做狗公
人地一開頭都講緊點afford flight school
冇經濟上支持好明顯就係純粹指呢樣野
真係唔知你班盲閪係點樣睇野
地鐵已經不停廣播話如有不適請通知職員 就係為左呢啲人
一陣過黎問你有冇事,又俾你話普信男憑咩搭訕我唔照下鏡
玩thread本身就係戇鳩

話緊你呀樓豬
自己唔舒服格硬出去要人幫你埋單
咁慘出咩門口搭地鐵?
call的士去醫院啦
係條街到比邊個睇?
你老豆老母都未必幫到你仲期望街外人幫你?
完全同意
佢仲要單打唔理佢嘅人想問條女係佢哋邊位
條女咁講搭車係咪除咗玩電話
仲要分神睇吓周圍有冇人唔舒服
真心痴線
仲有
做機師 喺外國夠16歲有錢就可以學
可以學車咁咋
唔係讀牛津哈佛啊傻閪
真心on9 成日見到呢堆on9 post
香港男仔nono
外國洋腸yesyes

明明有人想幫自己唔受就話無人肯幫佢
一個鬼佬問下佢點就俾佢講到外國人先有人性光輝咁
條女啲嘢全部都係用錢堆砌出嚟
邊一樣嘢需要能力?
其實呢 係得香港女人m痛

其他國家啲女人真係唔會拎m痛嚟屌人哋唔讓座

屌你老味唔舒服咪射波囉 你而家係你老細老婆呀 幫手睇住盤生意呀
真係唔舒服就call白車啦弱智 乜撚野得一個外國人關心 心底裡其實係咪又係崇洋 想踩香港人?
call白車又唔夠膽 上地面轉的士去醫院又唔肯 留係地鐵站休息又屌香港人唔關心你 洗唔洗全場即席眾籌安排醫療直升機送去養和頂層病房比你休息呀
出聲通常有人肯讓座俾你,以前試過搭巴士胃痛,開聲話唔舒服想坐,即刻起身讓俾我
而家講緊人地讀緊書都可以自己afford到flight shcool嘅洗費喎
起碼睇得出人地係有目標真係有付出去做
你條死傻鳩咪又淨係識拎啲錢去飲飲食食跟住就係就係度批評人地靠家底
講咁耐原來又係想讚洋腸
收皮啦
一陣毒撚問你咪又話人唔知搏乜
Thread啲人好似唔知自己唔係真暱名
傻西瓜到癲
最多只可結論香港人搭車鍾意睇電話多過睇人 rather than 冷漠
同埋坐低左會更加少向上望啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞