點解Thread咁多呢啲極品港女?

442 回覆
83 Like 816 Dislike
而家00後自我中心得太緊要,以為自己岩曬
用完thread之後發現好多人都好自我中心
上次個巴士唔停站個港女又係咁
呢個真 唔通要自貼間屋日日望住維港景證明比隻狗公睇咩
以閣下嘅智商黎睇 唔係住公屋就係住青山
Link
咁你都知道threads係用黎灌水認叻自high嘅就咪撚撐啦

根本地球有一半人以上都未必做到可以好寫意咁每日痾屎食飯,得閒睇下劇咁又一日
呢d吹到自己咁把炮應根本就一開波由得佢自己沉
呢句唔關事喎 ching
佢ACC 都DEL埋
已經search唔到個臭閪
唔舒服就主動開聲啦
仲要人地問人地估
洗唔洗揸架勞斯萊斯接你去醫院呀
我入到黎圖都無張係到講經講咁多頁
儲sugar daddy 俾嘅零用錢
咁計都係唔問會好啲
俾佢話係狗公分分鐘post 你大頭出嚟
內地碰瓷2.0,叫人點幫

18歲比就人玩爛哂
無病呻吟
真心驚咗港女唔係話冷漠唔幫 係唔敢問

巴士地鐵同到有女係隔離都唔會座落去

一陣又無啦啦偷影你放上threads公審

你突然被性犯罪都唔知咩事
所以冷漠唔係錯 係社會叫

我見人就仆低會讓開比佢仆落地 怕掂到佢就麻煩 手尾長
無啦啦又會望你個痛苦樣
一陣又話人視姦你
正常喺街冇咩特別都唔會咁多眼神接觸啦
人地見到你有唔妥咪讓位你坐
咁樣又唔夠,一定要問埋有冇事咁樣?
「冇期望過有人會幫我」

但根本成個過程個重點就係不斷計較緊身邊有冇人幫你咁撚大個人,唔舒服唔識出聲?出門口之前已經明知唔舒服,自己唔舒服之後去怪身邊冇人take care你,弱智架?
典型死港女,粒聲唔出全世界老馮要估你個心諗乜春咁,冇人關注你就喺度委撚晒屈咁叫春你話你瞓撚咗喺度冇人理你就話啫,你對答清晰意識清楚,仲識落車坐埋一邊休息,頂唔順就call白車啦你真係當自己小童啊?
放大佢張相話條女豬閪唔係話你豬閪呀
不過你咁撚大反應應該都係豬閪嚟
唔好計儲備啦
唔計咩日本歐洲
一律當機票$5000
42x$5000=$210000
唔計交通住宿食飯先21萬
仲有平日開支呢?
自己儲,笑左想請問咩工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞