點解Thread咁多呢啲極品港女?

442 回覆
83 Like 816 Dislike
On9
唔識開口叫人幫手㗎咩
有冇多啲依啲分享?覺得好撚搞笑
係香港本身多臭西,
個app既演算法推你睇唔識既人,
咪睇到一堆臭西囉
根本d女諗野就係咁
只係thread呢個平台彈起左
俾d牛鬼蛇神分享自己d諗法出黎
等閒打千字文
不如開聲講想坐
條女真係傻hi左,以為同左個西人long d做起左個ig view數就真係靚女受歡迎
真 有人幫咪感下恩覺得人間有愛
無咪算都好小事 咁小事都要嬲咪好唔得閒
又係啲世界圍住你轉嘅八婆
1. 香港生活節奏好快,好多人唔係話特登唔幫人,而係根本忙/煩到無留意身邊事。
2. 地鐵周圍都係職員,自己去向職員求助真係咁難?
3. 男人成日畀人話呢樣話個樣,日積月累同唔識嘅女人黐埋啲都驚啦,更加唔好話咩幫唔幫手。
俾人串到應一應話佢而家個boss 都唔肯出22K 就發爛炸, 話人地having a bad day
弱智港女自大到癲
幾廿歲人有咩唔舒服唔識自己講
expect附近d陌生人主動關心佢
仲要有一個陌生人關心佢都嫌唔夠多
好似expect成間車都係佢條仔咁
女人真係累人累物
call白車搵港鐵職員幫手呢啲基本自救都唔識死撚咗佢啦
agger
我幾年前搭火車唔舒服, feel 到就來暈, 問人借個位坐, 人地即刻讓
有個姨姨即刻俾Tempo 我抹D 冷汗, 有個哥哥問使唔使下個站扶我搵職員
明明大撚把好人好事
係呢D 死賤種attention seeker 崇洋港女搞到人人自危無人敢出手幫人
點知你係咪係個閪入面塞左粒震蛋?一陣報警拉鳩我咪仆街,香港男人要好好保護自己
熄咗留言
人地講到句句入晒
唔識駁就話人好嬲好嬲
十足連登仔
有個毒啲既樣行過黎問你咩事
你都心諗:叫人行撚開啦
屌你老母臭雞黎
https://www.instagram.com/36bunnybrownie/
同依個好似
唔知咩mix黎
但呢種樣應該話一睇就知淫底
望下點解有ET
D 鬼佬真係特別鍾意D 亞洲奇怪野
雖然靚同醜佢地都係極易食已經睇落無分別
自己本人都唔做多一步
講經咩
其實記錄呢啲數,好小學雞好幼稚
佢地既目的就係要有關注,想彈起黎變現做金錢
冷處理👋🏻
佢個樣:(-__-)
聽到厭,d 港女重有冇第二句
有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞