點解Thread咁多呢啲極品港女?

442 回覆
83 Like 816 Dislike
想知佢個十幾張機票邊個比
返返埋搵51000
佢個到機票都分分鐘5、6皮(如果香港飛
美國飛更加唔洗講
港女係咁 好撚多內心戲 又要人讓位又要人留意到佢痛 到有人問要唔要幫手 就要懶係女強人唔要人幫手
見到佢打既內心戲就知佢幾咁弱智
呢個女仔我有睇過下佢threads
係叻嘅 自己儲錢學揸飛機
身為女人都睇到成頭問號

你唔舒服關途人咩事同埋佢咪話有條仔問佢有冇事
做乜鳩
係咪要孭埋你返屋企
死要面啫。
明明係長篇大論咁呻,不過夾硬加啲"社會實驗"、"我冇期望xxx"、"我都明xxx"之類嘅字眼扮抽離扮客觀,懶係唔care咁款。
Account都刪埋
唔舒服可以同港鐵職員講 有休息室喎
比兵仔睇, not u
攣哂踎係地,人地以為你係大陸喱咋
唔舒服就好聲好氣同周圍既人救助啦,實有人幫你
懶高竇又要怪人,你就收皮啦
佢嗰個世界嘅人係唔會明
佢覺得以前日日返去嗰間唔駛做家務日日都好乾淨嘅屋
佢自己嗰間房
佢d日用品化妝品,衫褲鞋襪,iphone ipad macbook,i school d學費,得閒飛下返香港/去日本嘅機票錢。
係好似地下井水咁湧出黎咁嘅

總括黎講,就係佢background+佢每日衣食住行嘅支出
呢堆野就係資助佢可以無視支出咁聲稱幫人做補習收人$300/hr而儲到$51000(連登仔有佢家底,都fg月儲50k啦)

越講就越露餡
同個外國人有冇下文
弱智唔撚係扮
打咁撚大段野但唔識call地鐵職員同call白車
放大中文字睇唔明?
你係大陸仔?
無人識讀我心
屌哂你地成班冷血人士
我覺得都係睇吓好唔好彩遇到好人

我試過搭鐵冇啦啦頭暈加標冷汗成塊面白晒 然後有人留意到即刻讓位俾我坐 仲陪我下站落埋車搵職員幫我
都試過m痛痛到癲咁踎低咗 都冇人理我

但我覺得真係唔應該當人哋嘅善意係老馮 同埋覺得人哋一定要留意到你嘅唔舒服 冇呢個義務

呢條女癲在覺得全世界都要好留意佢 想問佢一句who the hell are you
自己唔出聲搵人幫手 然後ff全部香港人都係仆街、好冷漠唔幫人 再上網求安慰 痴撚線到

比呢兩條撚樣害到無人敢主動問
Marketing基本上係有手有腳就做得
16k真係差不多啦
反正你係做到野既碌返一年左右就會加幾k

佢根本係期望唔洗開聲都有人幫佢
到頭來冇人主動幫又要唔開心
又要FF話叫啲人讓座可能會比人啤
但成件事可能佢出句聲話唔舒服想坐已經解決

有時唔係好明點解啲人咁老奉
覺得其他人需要主動幫自己
佢堅係弱智唔係扮
出個鳩post draw attention都計
咁連登大把post 有糧出

咁撚on9 點做野
呢啲咪又係做花樽
你生得樣衰邊會請你
女權一邊利用自己樣貌紅利一邊話人歧視佢
叫老闆用22k請佢嗰句好撚應掍
想知邊個大學生冇做過補習
現實就係係香港普通一個大學生補完習都冇可能有錢去46個國家兼有錢學揸飛機
4個月搵51000話啲錢就快燒曬
同時曬n張機票去左旅行話屋企人唔support

我諗大把人睇到會覺得諷刺
唔出聲就想人哋估到晒你想點
鳩知你咩事咩
女人就係咁撚麻煩
咁佢係想點
條女以為自己係世界中心
點知只係呢個連登post的中心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞