(殘體字) HKU 不承認郵寄成績單和畢業證

571 回覆
1230 Like 24 Dislike
好多要Undergrad 間U 直接寄過去
唔俾certified true copy
正苦:嚴正聲明:大陸人係一等公民,咁樣係無問題嘅

DLLM,成班高才通,你咪一樣開閘咁放晒過黎,追乜春丫
最後連hku 呢啲19 master,都無人認可,大陸人最叻係玩爛人啲野,拍下蘿柚走左去
好似有啲學校唔駛 會自己睇紀錄
支那野,唔係假就係昆
歧視淘寶畢業証書
虛假文件+虛假陳述+欺詐要坐幾耐?
真係, 之前我報hku master都係求撚期chop返個之前校印就得
咁就係ture cert勁撚hea
點會,估計好似假web whatapp咁set個類似網名瞞天過海就算
etc牛津大學 Oxford University就一個r變n 就算
oxfordunivensity.gov.uk咁,不過唔知係咪多人咁玩,所以依家牛津大學個官方網名短到係ox.ac.uk
港大個朵都臭晒啦
唔爭在
讀緊一科個個星期都presentation 幾次既Master
我想有一堆NDS 係連基本既野都唔識 唔係講緊英文 係你同佢講國語佢都唔知乜嚟 講真唔明點解會收到佢 我都想花生好耐了
連建道神學院都要畢業院校直接寄出
HKU是咪戇鳩
港大原來咁撚流
試過班NDS問可唔可以拎字典考試on撚79
佢地講普通話present都pass?
我報返吾城Taught Master唔洗
true....
睇黎HKU係水碩真係冇錯
佢哋唔係將所有taught master都叫水碩咩
如果係自資課程既,我會懷疑港大係特登咁做收班有問題既學生賺足人地咁多年錢後臨畢業叫人過主加送佢一條虛假文書講拜拜
好多落咗嚟港大中大洗咗個「真」學歷
但係做嘢係完全0水準 又無責任感
不過都好多年啦 而家先check嚟把撚
因為本身就假嘅,畢到業之後多數出去做野又只會睇最高學歷,咁咪可以用假嘅洗個真嘅嚟頂住轉生
哈哈哈哈
原來70萬就搞掂

本來都係幾萬
講真你有理論有知識 你用你既語言思考 依家有哂AI translate 你到時照稿讀 都無人屌你 最多問問題你碌木咁唔出聲 但有啲真係基本嘢都唔識 但話自己美國番嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞