(殘體字) HKU 不承認郵寄成績單和畢業證

571 回覆
1230 Like 24 Dislike
只要喺香港搵到工,就可以申請居留權
所以好多呢啲專才磨爛蓆留港
你剛剛訓醒?
愛國啊
國家語言係普通話啊
諗起 catch me if you can
天龍天走開數,睇下急症室
你改過大學卷就唔會咁講
已經比曬貼士班仆街仔,到改卷用好鬆標準,答到大半已經比滿分,都可以肥一半人
有D痴線到狂抄試題(無錯,係抄試題)然後當答左,害我要睇佢D核突字,勉強先比到1分佢

然後個後續就係比系主任照肺,要加分比班仆街加到變 bare pass,明明得5-10分都加到2X分
上面無公司扮係牛劍出信去港大咩?返正都係造假,電郵地址都可以假啦,地址容乜易。
其實由邊個 email 寄都好易整到
睇港大會唔會 send翻 email去院校 confirm
bachelor degree就算佢哋冇船一年俾足十幾萬都cover唔到成本
taught master就真係開嚟搵真銀啦
又唔一定,我報澳洲post-grad都係自己upload certified transcript同certificate,係收左我之後抽查翻先叫我搵之前嘅大學寄翻transcript畀澳洲。
所以我都唔明,港大要官方true copy,呢啲嘢假唔到嘅咩?假地址假電郵加printer,再唔係加條假電話號碼熱線,仲有咩?
讀完牛劍再去讀港大好可疑喎
咁間U肯同你做呢啲嘢嘅咩?
個套路應該係搵黑客send返個email去hku但係個email address就係辦返你之前學歷嗰一間學校個email. 一向都有黑客去做呢樣嘢正如耐唔耐你都會收到啲自己email send返畀自己勒索你話已經控制咗你電腦叫你畀bitcoin 既mail.
淘寶埋Assignment 同槍手咪得囉

亲,我们还有合格套餐,现在购买还包括毕业证书配件。
Faculty Office會幫你做
好似要轉英國專業牌都係需要你大學主動出封信
講明你的 degree 同本身個課程達唔達到佢要求
每間u正常都會做
算係registry職務
同埋收錢做咋嘛
undergrad算好
taught master果堆先嘔血
十個有八個完全唔似有佢申報quali既料
一半功課明顯係GPT答
嬲到老細考試緊手 最尾遍地屍骸咪又係死死氣幫班傻鳩加分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞