[感謝高普9年的快樂時光 ]利物浦完季討論區

1001 回覆
50 Like 7 Dislike
想問近呢三季有咩比賽嘅精華係一定要睇返?
7:0獌
一定要睇埋場邊加力查 同加利狗表情
嫌RDZ同拿鳩進攻速度慢
係咪即係keep住high intensity
應該唔係
佢應該係加士伯代言姐
其實有啲似我哋21-22年 作客2比2鏝
記得嗰陣呢到已經知道作客贏唔到=冇英超
黑到睇唔到屌干係邊
Best wish Aren la 叫野咁香港既
希望救到傻紐
睇完知道每個scenario要點射再練返幾千球
到比賽唔使諗點射靠肌肉記憶
篇文話鍾意佢勇敢,我一場都無睇過,但查返數據畢爾包係西甲防線最高,逼搶成功次數最多,我估都係貪佢呢味
可能因為呢場入坑
乜鳩
太耐冇睇渣土波定點
當年就算問其他隊都係話我利得佳尼係叫一線
英超top 3一定係wo
1516你揾到邊個係明顯勁過佢…
我地啲閘位唔重視防守
搞到利迷都開始唔rate啲防守好嘅閘
對大部分球隊嚟講閘位重要性都係守大於攻
上季尾踢熱狗祖達加時反勝高普拉親hamstring
當年咁岩斷左層 英超top3-5真係唔奇
軌Azp 鏝Walker 獌 ? 妓 鳩

其他都未必數到
呢10年真係大變
如果14年係度話個閘進攻唔夠勁得防守好所以係二線料
一定比人貼出公海恥笑
當年佳尼d搶斷上咗前排
要知搶斷榜一向中場人員佔多數
20萬鎊週薪做都唔使做
任何一間機構出到呢個人工俾我我都真心愛佢
Azp當年係左閘
車正選右閘係ivanovic
19000好似係華西?
阿狗真係唔多記得

佳尼一定好過呢堆wo
得I2同佢鬥到 walker就明顯勁啲
新官上任三把火

高普咁淫慈都要搵沙高公開處斬

而家唔知邊個會咁唔好彩
16 applicants
所以話twitter型垃圾真係唔洗理
99%都錯
Jordan Henderson has been left out of England’s provisional squad for EURO 2024, according to David Ornstein 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
James Trafford and Curtis Jones are expected to be included ✅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞