[感謝高普9年的快樂時光 ]利物浦完季討論區

1001 回覆
50 Like 7 Dislike
其實我覺得Edward’s搵既人先準
反而比高普權自己搵
搵既人
唔算好差 但明顯唔夠好 例如老泥屍
回防好似跑得快左
值一個咁多
社區盾
Vid Taa最傷心
無正選唔開心
好明顯
佢又唔諗自己失左幾多big chance
想show下quali 比slot睇啦
佢換走個時係有d唔据
不過klopp應該係留d要打euro 2024同美洲盃嘅人力
費事佢哋整親
「我很感謝他對我的評價。曼城在提供很多資源,單靠我個人不可能得到目前成就,這些我都一清二楚。高普帶領的利物浦,是我最旗鼓相當的對手。很多時候他讓我束手無策,他是個難纏的對手。」哥迪奧拿說。

哥迪奧拿一度眼帶淚光:「高普值得受到球迷的愛戴。利物浦有個性,高普和他的紅軍,與辛奇利、卜皮士利並駕齊驅。」

又門面說話
感覺飯遠射同創造力都冇麥咁勁
6號位可能啱啲
taa想喺高普last game大勝送別爹哋
但高普覺得夠皮 換走佢俾佢享受球員掌聲
換diaz TAA macca
呢幾條友都係euro 2024/美洲盃要證明自己
佢防守從來都係睇心情
曲終人散種感覺先係最難受
Diaz mac唔駛證明呀
南美佬不嬲踢國家隊都要上哂力
歐洲佬唔係咁上心
係TAA要證明自己
TAA有得出場先啦
walker james呢排岩岩傷好 加埋雲比沙卡脆皮收哂皮
再加ben white唔肯入 南閘應該唔敢唔出佢
但英撚太多星 感覺南閘未夠料搵個平衡
安76教應該會champ
你諗下今年神軒咁都有得入選
南閘係一定會死攬啲用開嘅人
要不是前面射走哂今場兩個assist
奧超紅牛原來失冠

俾個光頭佬斷欖十連霸
arne slot後下一任一定要有頭髪

警世
隊球隊下半季既表現係值得表揚
拎哂拎到既分咁濟都要輸俾鏝城係好慘
係d阿狗迷好乞人憎姐

當然希望除左我利之外冇人挑戰到鏝城霸權
咁先顯出高普有幾勁可以做最強挑戰者
哥帥快d玩厭割禾青更好
同意
感覺佢同VVD都好努力想大勝一場賀下高普
VVD都試左兩球遠射同幾球header
唔係祖先生上哂身真係大炒到
Off topic
點解鏝城d人好似唔識傷咁, 就算傷左都好快好返
最尾果4-5場 傷兵係 0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞