[感謝高普9年的快樂時光 ]利物浦完季討論區

1001 回覆
50 Like 7 Dislike
諗起成班阿狗一完場果刻興奮到真係笑出黎
守和咗講到係最關鍵嘅勝利咁堅好笑
終於有Rodri加持呢樣嘢

利po出咗個茅原XX不停唱反調
史SIR打雙防中 迫FSG買防中
FSG: Macca Endo 宗師 八折的 夠曬數
仲有Tyler Morton
睇咗sky 條廢中+謝隊interview如果嗰陣肯留多兩三季就好 真係好想睇佢兩個夾雖然謝應該做唔到daddy一開頭啲heavy metal 迫搶
球霸沙唔走,又無錢簽人,光頭又要焗出佢
我都記得
沙ig 似下季會留
阿諾整埋片
史蛇教紐應該講咩語言 紐會唔會聽唔明英文?

https://x.com/anfieldsector/status/1792601050454597914?s=46&t=eoPjB9jbDH2IdypmKR-KyQ
同埋都一齊打左咁多年江山
有啲野在心中啦
睇黎要好長時間先接受到snoopy做領隊

多謝daddy呢9年既時光
睇到人地仲搵緊 或者其他隊仲未知炒唔炒人 我地已經 settle 好哂啲嘢都算好彩

https://x.com/plettigoal/status/1792649955791839659?s=46&t=eoPjB9jbDH2IdypmKR-KyQ
一早已經預左會留隊
沙高入咗小器薄
又諗起扭交失波豬咗
屌年年都咁講仲未慣?
如果早少少炒渣士
就會出現高普教有謝老四既利物浦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞