艇主又玩野 - 舉報行動停不了,Uber又斷正!

237 回覆
16 Like 142 Dislike
犯法就認啦柒頭
咁uber係咪有得投訴呀柒頭
兩舊屎揀舊冇咁臭都唔識
同埋屌你依家講搵到拎唔拎得返呀文盲仔
依家係有營業牌嘅俾人屌揀客
本身的士牌都俾人玩到係理財產品
個個都炒買長揸放租仲要玩壟斷冇得申請
依家啲人係就算知犯法知貴啲都唔想俾你賺
仲話咩利益的士係合法仲衰撚過非法先冇人想搭冇人理你有乜撚利益,就算消失都有更好嘅代替品去代替你
傻鳩,學返佢地車主狗報警一定要差佬做野拉人,法例規定dc9要跟錶收,唔通你揸女波洗返手可以當無數
兩舊都係屎
所以都要揀Uber
咁當年我地應該袋住先
有普通好過冇

Uber司機有心賺錢直接賣撚左你部機啦
仲同你講搵到咩傻閪

你唔撚理人利益
但係政府要Sorry
大家見到的士泊路邊就可以報警投訴
唔係錶位就可以抄牌
的士站冇司機都可以抄
見到可以打999或附近警署投訴
電子報案中心都得 記得唔好虛報 見到先好報
https://www1.erc.police.gov.hk/cmiserc/EGIS-HK-Web_NEW_UI/ereport_details;jsessionid=7KAC5qzVGi44FobZZeLx-Ve5m27oR4KXv8tM5veG.node2?report=ILGL_PARK&fontSize=100&vTimeoutReminder=3300000&vTimeoutVal=3600000&vTimeoutReminderVal=300000
巴士公司係咩玩法
石蔭嗰個?
向巴士公司投訴巴士站有的士違例泊車
巴士公司一定會做嘢報警同回覆
lm
見到的士泊路邊就可以報警投訴
唔係錶位就可以抄牌
的士站冇司機都可以抄
見到可以打999或附近警署投訴
電子報案中心都得 記得唔好虛報 見到先好報
唔好1823 唔係即時跟進
https://www1.erc.police.gov.hk/cmiserc/EGIS-HK-Web_NEW_UI/ereport_details;jsessionid=7KAC5qzVGi44FobZZeLx-Ve5m27oR4KXv8tM5veG.node2?report=ILGL_PARK&fontSize=100&vTimeoutReminder=3300000&vTimeoutVal=3600000&vTimeoutReminderVal=300000
要錄條片舉報的士狗
擺上YouTube
一定大把view數
泊巴士站真係cls
你覺得你落到車咩 你坐陌生人車喎 我大把方法玩死你
告的士狗,可以有咩告佢??
1.
2.
的士扣分制9月22日正式生效
https://lih.kg/3699360
依家唔係政府出個app俾你call的士投訴
袋住先係講緊改革呀文盲仔
揀uber係反你老母檯唔撚理你
你啲類比點解可以咁柒
Uber就係因為長做有資料先唔搞咁多
的士隨時搵個頂更嘅對相都唔同人你點追?
你係要講到dc9正氣凜然uber就偷吓拐騙咁一定吹你唔脹,不過現實係點大家心中有數
加埋政府本身就冇主動捉
個牌係咪都賣斷晒 有冇uber都唔影響佢收入
你咁玩一日隨時人工行政仲貴過罰款
捉都係做俾啲dc9睇政府唔係冇做野
啲人之後都係照搭uber 冇改變
退一萬步講依家政府需要理會你嘅利益咩
隨時下年滴滴合法化
其實佢哋不僦咁玩
最懷既結果係玩到班長官嫌佢哋煩
到時調轉頭放蛇掃番佢哋轉頭或玩抄牌壞到佢哋屎都無得食就好笑
長做有資料唔搞咁多
的士佬唔可以係長做?
Uber佬話佢冇見到你部手機
你咬佢食?

Call車Apps不嬲都合法
只係Call咩車姐
高德可以Call車成班就打哂飛機
咪又係剩係Call的士
滴滴都唔會例外
永動車?唔駛入油?
總有一刻要停低
原來食煙都唔得
柒你老母
屌的士狗:香港市民
撐的士狗:的士狗
Ip都唔洗check
笑撚死你條車台撚原來係的士狗,估你唔到
成日見你鳩up
uber貴起上黎 咪又係2-3倍價錢
直接出番呢啲價 唔好話的士啦
5.5噸都call到過黎車你啦
到時車入面裝cam直駁狗屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞