艇主又玩野 - 舉報行動停不了,Uber又斷正!

237 回覆
16 Like 142 Dislike
Uber有包保險,Uber自己做返保險,每一程都有
你試下叫雞叫完同佢講報咗警
睇下點囉
狗你老母
案都未立
司咩法程序
玩野果幫咁得閒應該係租的士揸既司機
市民舉報的士違泊就車主硬食牛肉乾
的士佬惡曬
唔需要立咗案架。真係唔好害人。

司法公正
「司法公正」一詞的主體是法院或其他具有判定或裁定爭議的功能的審裁處。在判斷某項行為或作為是否有妨礙司法公正的傾向時,必須考慮該行為或作為對於法庭程序的影響;但在作出該行為或作為之時,有關法庭程序不必已實際進行,甚至可能一直沒有進行。案例顯示,只要在作出被指不當的行為或作為之時,有關法庭程序即將進行、頗有可能進行或只是有可能進行,便已足夠。例如在刑事訴訟中,任何人如在警方調查過程中作出虛假口供,已可能觸犯這項罪行。
跟澳門嗰套已經可以
錄影錄音、收費數據、GPS自動上server
一有投訴抽返數據黎睇就得

但政府同的士行千絲萬縷關係
唔係做唔到
係做唔做嫁姐
重點係call唔到車。的士中短程根本唔肯接。
人地Uber直接價格即時調整。
網約車合法化就會有好多規範, 至少掃走咗班part time 司機
冇人搭都炒緊300萬 改咗大把人跳樓死 政府部門嘅人親戚朋友可能有份呢
叫佢地慳返啖氣吧啦
Uber犯左咁耐法都冇出事
就係政府幫大陸網約車鋪路
班的士車行搞多兩搞
政府怕左你 Uber合法
橫掂的士依行臭朵
無左uber白牌,邊個最大得益,咪係邊個係到搞串哂個party囉
關你撚事咩的士狗,係唔撚坐你啲的士狗你吹撚脹呀
唔一定,part time其實唔一定係問題播。星馬泰grab都係有監管,都係有part time司機。
車主牌主
真心
其實i-vtec你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟永遠鐘意唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型
見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high
好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
其實你知唔知Uber每次經過完呢啲事之後
就會停涉事者acc
咁係老妨嘅話Uber 香港一早比人封舖拉人
(係呀,Uber香港仲有office㗎)
到時每年要另外申請牌照, 保險要跟商用車咁買, 每年要俾多起碼萬幾兩萬, 嗰班part time 一個禮拜先開一兩日幾粒鐘, 邊為到皮
依個岩

好似當年Uber賣盤比滴滴咁

香港Uber 都係遲早賣埋比中資
呢兩日好多的士狗放假,因為俾人1823好多次😂
Uber同滴滴本身都互相持有股份
uber 應該要個客 reg 果時 身份驗證
之後瘋狂 blacklist
差佬唔一定會立案,但立案咁做絕對有風險,而決定而撳制DEL RECORD果個又唔係UBER ,係撳制果位,告咩UBER,UBER又無講明個用途係逃避法律責任。
有埋警察配合,咁最後係有冇告?定剩係抄ID嚇下人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞