艇主又玩野 - 舉報行動停不了,Uber又斷正!

237 回覆
16 Like 142 Dislike
如果一程$40,加到$70都未必call到DC, 問題係你要點對點,咁佢沿路都已經有街客,使鬼黎接你?app call dc 冇100樓上根本唔可能點對點服務。
只有Uber短程可以,的士落街自己截45 一程,Uber65蚊黎樓下接。
呢個先係重點。
現實機率係點大家都明
的士佬同你講執到不過要加500 1000來回的士錢如果唔係唔俾返你掉入垃圾桶你又咬佢食咩
同埋你搞錯左個問題依家係選擇,依家唔係80年代只要有需求有部電話就有供應,好似有啲人係call gogovan代步Uber taxi都唔搭依家啲app有埋的士只係唔想打死dc9依個行業除左有個牌之外跟本就冇競爭力唔係平又冇服務唔安全仲成日偷呃拐騙俾時代淘汰只係時間問題
呢單舊聞係講石蔭嗰個
屌uber狗:都係香港市民喎
博覽館
屌你老母
你未見過uber taxi接order之後過黎要冚旗??
咩沿路有街客 你講乜鳩

有機會合法化 現實一定只會更多車更塞
反而最後用家只會挨更高車費 更加浪費時間
然而揸車既未必會搵多咗 價值終將回流大地主

為咗反一舊屎 轉身執另一舊屎黎食
屌你老母
見到的士泊路邊就可以報警投訴
唔係錶位就可以抄牌
的士站冇司機都可以抄
可以打去999或者附近警署
記得唔好虛報 見到先好報
唔好1823 唔係即時跟進
違例泊車抄牌係要即時 冇得後補
電子報案中心都得:
https://www1.erc.police.gov.hk/cmiserc/EGIS-HK-Web_NEW_UI/ereport_details;jsessionid=7KAC5qzVGi44FobZZeLx-Ve5m27oR4KXv8tM5veG.node2?report=ILGL_PARK&fontSize=100&vTimeoutReminder=3300000&vTimeoutVal=3600000&vTimeoutReminderVal=300000
屌你老母
的士撞uber追擊事故.好快出現!
如果你日日都咁做,上到庭詐騙都9成9入硬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞