[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (236)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
佢思鄉
主場都係人造草好似
有安蛇係度佢敢攤手?
手都斬撚咗佢
不過冇得講 佢都走
今季都唔知有無踢過咁
都知係時候退
離開香港啦一定

後備陣容:林駿杰、葉卓文、伊泰路、羅港威、周家樂、戴子軒、湯振雄、蘇啟浚、蕭世充、王力威、黃偉國、韋健豪
[GK] 雲天樂 25
宋紘毅 4
梁煒烽 5
鄧筵霑 8
何家智 9
[C] 林學曦 10
郭子堦 16
羅焯熙 18
何瀧浩 23
黎皚韜 28
李卓軒 66

[GK] 鄧梓朗 29
李樂謙 3
劉家喬 7
吳栢希 12
盧錦宏 19
林智豐 21
馬阡皓 26
余毅行 31
宏愷志 33
羅焌軒 88
為咗有得睇天王山 全力支持SSP
講真港隊中場咁弱佢肯留一定有用
不過宜家講都冇用
好行唔送
深水波開始多人
差2年都唔留都知佢咩心態
又唔一定靠佢搵食
快啲躝仲好
呢件好勁 不過唔太融入到傑志 最後仲要同金東進一齊借去凱景護級
金信煜上半場11分鐘內個人連入三球,助球隊大勝8:0。
所有因為有人工加走人嘅球員
我一律支持
知唔知深水埗場波仲有冇飛賣?thx
件件出咗幾多贏波獎金俾SSP
Nico大哥
請你證明自己值得入選港隊
正選 Starting:
28 陳嘉豪 Chan Ka Ho
3 徐宏傑 Tsui Wang Kit (C)
4 立花稜也 Ryoya Tachibana
6 胡晉銘 Wu Chun Ming
8 艾華頓 Everton Camargo
9 安尼亞 Henri Anier
10 亞哥斯達 Jonatan Acosta
13 李毅凱 Li Ngai Hoi
14 荷西安祖 José Ángel Alonso Martin
23 黃威 Wong Wai
91 基華尼頓 Givanilton Martins Ferreira
後備 Substitute:
1 高俊 Ko Chun Wilson
88 袁皓俊 Yuen Ho Chun
2 列斯奧 Recio Comi Fernando
5 余煒廉 Yu Wai Lim
11 鄭兆均 Cheng Siu Kwan
15 馮慶燁 Fung Hing Wa
16 顏樂楓 Ngan Lok Fung
17 張憙延 Chang Hei Yin
18 許可臻 Hui Zachary
19 余沛康 Yu Pui Hong
26 黃俊皓 Wong Chun Ho
33 迪高 Diego Eli
1400買仲有
陳曉鋒?
乜撚嘢Acosta
死達狗又唔出Marcus
保利臣返左荷蘭?
多謝支持大理文正選中場胡晉銘,銘銘

下季可以交俾你地啦 ~ 過埋呢幾場,我(地)關注組歷史任務可以完結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞