[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (236)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今年阿積士閪冧香港個個都要
北區上場打少一人下,最終作客1球不敵港會,賽前少踢一場,落後第6位的標準流浪3分,主教練梁志榮指球隊仍會視前6為今季目標:「依家仲有兩場比賽,要上第6我哋需要贏晒,仲要流浪最後一場失分,所以對住香港U23踢法會進取啲,希望球員落場展現到爭勝心。」陣容方面,「細榮」表示或會進行少量輪換,同時上場領紅的何浚皓,連同尾段受傷的卡爾特納,今場只能作壁上觀。

至於香港U23主教練司徒文俊,就呼籲球員盡情發揮,為自己而戰:「依家都未知球隊下季仲有冇得搞,所以球員更加要利用季尾嘅機會,好好表現自己,畀其他球隊睇到大家嘅實力。」談到今場對手,「司徒Sir」認為幾位北區前線球員非常合拍,提醒球隊小心佈防,以免令對方有機可乘。此外,客隊有鄭進泓累積10黃要停賽,令中後場人手更緊絀。

港超聯 均業北區香港U23搶分激鬥
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240518/bkn-20240518192527089-0518_00882_001.html
大排檔有邊間唔係呃遊客?
U23頂唔頂得順北區殺人足球
殘酷二揀一,呢個陣定依家
青春班傑志?
     石皓心
畢頓 甘智建 拉美治
鐘樂安
 陳晉一
     顏卓彬
  袁振謙   鄭展龍
趙聡悟  于 楊
巴科爾
  陳傲軒
對港隊係好事
回收嚴啟倬
睇完樂仔佢哋
更加肯定有得流就流
5件既意思係咪噓個啲就係勝利球迷?
死忠一樣可以覺得失望所以噓
之前越南主教練十強
有個前巴塞青訓教練
喺公海表示復出待業

喺烏豬韓國科威特教過吓
同皇馬都有啲青訓上嘅合作
等睇傑志成就下一個甘巴爾

Luisma Hernandez
https://www.transfermarkt.com/luisma-hernandez/profil/trainer/80068
何浚皓斷腳死全家未
年輕化U40變U30 唔等於變青春班
但冇得出
先簽返千奴先

喺大邱合作過
時任技術分析
丹恩都like
有冇人預售咗ssp波飛?
唔係卦, 要搶?
我,又話比賽前一日會出po通知
諗住唔使到時排隊
還我血汁錢
好傑志會搶嘅人
朱sir今日出去同張大導食嘢都唔入場撐老細場

https://www.facebook.com/share/p/wARee26R8bUdrdSa/?mibextid=K35XfP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞